Waar zou jij nu eens heel graag heen willen?
Waar zou jij nu eens heel graag heen willen?

Kom je ook naar de bijzondere 50ste editie?

Voorpret is vaak het mooiste begin van je vakantie. En die begint eigenlijk al op de Vakantiebeurs, waar je uitgebreid inspiratie op kunt doen om je vakantieplannen vorm te geven. Omdat de Vakantiebeurs 50 jaar bestaat, wordt het ditmaal een heel speciale editie met een gouden randje, waarin extra veel te beleven en ontdekken valt. Waar ga jij heen, dit jaar?

De keuze aan vakantiebestemmingen is groot, maar je bent allicht ook kritisch op hoe je die vrije dagen wilt invullen. Misschien dat je bijvoorbeeld liever wat van een land ziet dan dat je tussen de kleine kinderen in een resort zit. Je wilt natuurlijk boven alles ontspannen, maar vast ook af en toe even actief zijn, andere culturen leren kennen en eens een goed gesprek voeren. Ook niet onbelangrijk: voldoende comfort, met een beetje luxe en een boel verwennerij. Zo kom je echt even los van het dagelijks leven en kun je er na je vakantie weer tegenaan.

Op de Vakantiebeurs vind je een groot aanbod van organisaties, hotels en bestemmingen die je de perfecte vakantie op maat kunnen aanbieden. Je kunt er overleggen met echte specialisten die het land en de betreffende reis kennen en tips krijgen van andere reizigers. En je kunt kennismaken met bestemmingen en vakanties waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Dit allemaal in een lekker-even-weg-sfeer met heerlijke internationale specialiteiten, optredens, activiteiten, interessante cameraworkshops en boeiende reispresentaties.

Omdat je vermoedelijk al aardig wat hebt gereisd en gezien, hebben we een tip voor je: ga even langs op het Verre Reizen Plein. Hier vind je onderscheidende reizen die je weghouden van de massa en naar unieke onontdekte bestemmingen leiden. Precies zoals jij het vermoedelijk graag wilt, in alle vrijheid nieuwe mensen en culturen leren kennen. En tegelijk het land beleven en ervaringen buiten de gebaande paden opdoen, en veel genieten om zo onvergetelijke herinneringen te creëren.

Op het Verre Reizen Plein tref je veel kleinschalige specialisten die je graag van alles over hun bestemming en reizen vertellen. Als je daar toch bent, breng dan ook gelijk een bezoekje aan het Reis Bewust Plein, maak een proefduik in een echte duiktank en wissel tips uit met andere reizigers. Kom #eindeloosbeleven, je droomvakantie begint op de Vakantiebeurs!

De Vakantiebeurs wordt gehouden van 16-19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht, koop alvast je tickets!