Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tv-tip: Renée Zellweger (50) in nieuwe duistere serie op Netflix

Wie Renée Zellweger zegt, zegt Bridget Jones. Maar de actrice is zoveel meer dan dat. Dat bewijst ze in de nieuwe bloedstollende serie What/If, binnenkort te zien op Netflix. Een serie waar iedereen het nu al over heeft. Vreemde vrouw Renée speelt in de serie de rol van een mysterieuze vrouw die ...

Tv-tip: Renée Zellweger (50) in nieuwe duistere serie op Netflix

Wie Renée Zellweger zegt, zegt Bridget Jones. Maar de actrice is zoveel meer dan dat. Dat bewijst ze in de nieuwe bloedstollende serie What/If, binnenkort te zien op Netflix.

Een serie waar iedereen het nu al over heeft.

Vreemde vrouw

Renée speelt in de serie de rol van een mysterieuze vrouw die een heel verleidelijk en lucratief aanbod heeft voor een pasgetrouwd stel dat zelf niet zo goed in de slappe was zit. Maar is het wel zo verstandig hier op in te gaan?

Kijken

'Hoeveel zou jij op het spel zetten voor een kans om je dromen waar te maken?', zegt de trailer van de serie. Tja, daar komen we op 24 mei achter, want dan is de serie te zien op Netflix. What/If bestaat uit tien afleveringen.

Bron: Netflix Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in