Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sprankelend de lente tegemoet met de nieuwe Nouveau!

Voel jij het voorjaar ook zo kriebelen? Februari zit zo boordevol belofte, vind je ook niet? De kop van het jaar is eraf, de eerste lentebloemen bloeien en het is steeds langer licht – een prima maand om stijlvolle plannen te maken, want er valt veel te genieten, vooral in de prachtige nieuwe NOU...

Sprankelend de lente tegemoet met de nieuwe Nouveau!

Voel jij het voorjaar ook zo kriebelen?

Februari zit zo boordevol belofte, vind je ook niet? De kop van het jaar is eraf, de eerste lentebloemen bloeien en het is steeds langer licht – een prima maand om stijlvolle plannen te maken, want er valt veel te genieten, vooral in de prachtige nieuwe NOUVEAU. Hierbij alvast een sneak peek – editie 02-2020 ligt vanaf donderdag in de winkel!

COVERQUEEN

Simone Kleinsma vertelt ontroerend en eerlijk over alleen leven na de dood van haar man Guus Verstraete: "Je mist alles, álles. Een heel iemand, met wie ik meer dan dertig jaar samen ben geweest, die een deel van mezelf is gewor­den. Dat is niet zomaar opgelost. Wat ook niet hoeft, want mijn liefde voor Guus wil ik het liefst bij me houden. Maar je moet wel door."

MODE

Wat zijn ze leuk, de retrotrends die de komende maanden de toon zetten! Moderedacteur Anita licht ze toe én legt uit hoe je ze helemaal-van-nu draagt.

BEAUTY

Nooit meer een Bad Hair Day, maar een gezonde stralende kroon op je hoofd, met deze handleiding voor Haar met Levenservaring.

REIZEN

Even wachten tot het coronavirus is uitgewoed, dan kan het weer: reizen door adembenemend, wonderschoon China, overweldigend door zowel haar natuurschoon als steden als Beijing en Shanghai.

CULINAIR

Prachtige gerechten van topkok Jonathan Zandbergen uit zijn Vijf Seizoenen bestseller, ook bekend als een culinaire ode aan seizoensproducten. En dat vijfde seizoen? Dat is de voorzomer, als er opeens weer volop verse ingrediënten zijn!  

LEUKE MAN

Cabaretier en schrijver Herman Finkers over zijn vrouw Hetty: "Ik zeg weleens: "Liefde is het ver­langen naar eenwording met de gans andere, met nadruk op de gans” en dan moet ze heel hard lachen. Een vrouw die na veertig jaar nog om je lacht, is natuurlijk fantastisch, dat moet je hebben."

De heerlijke nieuwe NOUVEAU ligt donderdag in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in