Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sportvasten Dag 8: de laatste loodjes vallen enorm mee!

'Bij mijn decolleté begin je de botten te zien, vind ik chique.' Nouveau’s Claudia, Anita en Inge testen het Sportvasten-plan, zodat jij dat niet hoeft te doen. Claudia en Anita zijn afgelopen weekend al begonnen, Inge is iets later ingehaakt. Sportvasten wil zeggen dat ze tien dagen lang 20 tot ...

Sportvasten Dag 8: de laatste loodjes vallen enorm mee!

'Bij mijn decolleté begin je de botten te zien, vind ik chique.'

Nouveau’s Claudia, Anita en Inge testen het Sportvasten-plan, zodat jij dat niet hoeft te doen. Claudia en Anita zijn afgelopen weekend al begonnen, Inge is iets later ingehaakt.

Sportvasten wil zeggen dat ze tien dagen lang 20 tot 30 minuten sporten terwijl ze ondertussen hun voedingspatroon langzaam veranderen in vasten (van de 10 dagen vast je er echt 4), zodat ze van suiker- naar vetverbranding gaan. Elke dag doen ze bloedeerlijk verslag van hun bevindingen.

Dag 8: Derde opbouwdag.

Claudia: Kwark met fruit. Salade met tonijn, ’s avonds gewokte groente. Anita vertrekt naar het zuiden, samen met haar schoonmoeder. Ik lees de zaterdagkrant. Mijn favoriete ritueel met – oeps – twee Latte Machiatto’s. Merk wel dat het weinige eten - in een tijdsbestek van 8 uur - goed voel te houden is.

Intussen in de app:

Anita: "Ben op weg naar het zuiden en bedenk net dat ik de pillen en drankjes vergeten ben..."

Claudia: "Die laatste drankjes & pillen bij laatste opbouw toch niet meer key."

Anita: "Ooo gelukkig, en anders doe ik nog een keer een minikuur, heb nu de smaak te pakken."

Inge: "Net 6 kilometer gelopen en volgens de schaal 2 kilo er af."

Anita: "Denk je dat 20 minuten rollator trappen af en optillen voldoet qua sporten? Word wel dunner hoor. Bij mijn decolleté begin je de botten te zien, vind ik chique."

Claudia: "Hahaha, jazeker, Anita. Ik had trouwens geen zin meer om apart te koken, heb toch beetje meegegeten met gezin & logees: kaasfondue – geen brood, helaas wel kaas. Vind ik niet eens lekker, maar dat samen eten is zo leuk…"

Anita: "Ik heb stiekem een glas wijn meegedronken met mijn schoonmoeder…"

Morgen het negende en laatste deel van deze reeks: De Resultaten! 

Lees ook:

Dit artikel heeft eerder in Nouveau's Happy50 gestaan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in