Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Spice up your life: er komt een film met The Spice Girls

Na dertien jaar still going strong, (nou ja na een pauze dan): The Spice Girls. Vier van de vijf (Victoria Beckham doet niet mee) zijn op dit moment bezig met een reünietournee. Daarna is het tijd voor een film over de beroemde Britse meidengroep. Zo meldt Hollywood Reporter. Idee van de meiden z...

Spice up your life: er komt een film met The Spice Girls

Na dertien jaar still going strong, (nou ja na een pauze dan): The Spice Girls. Vier van de vijf (Victoria Beckham doet niet mee) zijn op dit moment bezig met een reünietournee. Daarna is het tijd voor een film over de beroemde Britse meidengroep.

Zo meldt Hollywood Reporter.

Idee van de meiden zelf

Een project waar Victoria Beckham wél aan mee wil werken. Zo beaamt Mireille Soria, directeur van Paramount Animation, de maatschappij die de film gaat maken. Mireille: “De Spice Girls kwamen met een idee op de proppen waar wij nu mee aan de slag zijn gegaan. Ze zijn erg betrokken bij het proces.”

Oud en nieuw 

Er is nog niet veel bekend over de film, wel dat er zowel nieuwe als oude nummers te horen zullen zijn en dat dus alle voormalige leden van de meidengroep van de partij zijn. 

Bron: Hollywood Reporter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in