Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zusje Máxima (33) plotseling overleden

Argentijnse bronnen melden donderdagochtend dat het jongere zusje van Koningin Máxima woensdagavond 6 juni is overleden. Inmiddels heeft de RVD het nieuws bevestigd. Inés Zorreguieta, de jongste zus van Koningin Máxima, is woensdagavond op 33-jarige leeftijd in Buenos Aires overleden. De Rijksvoo...

Zusje Máxima (33) plotseling overleden

Argentijnse bronnen melden donderdagochtend dat het jongere zusje van Koningin Máxima woensdagavond 6 juni is overleden. Inmiddels heeft de RVD het nieuws bevestigd.

Inés Zorreguieta, de jongste zus van Koningin Máxima, is woensdagavond op 33-jarige leeftijd in Buenos Aires overleden. De Rijksvoorlichtingsdienst zegt dat het vermoedelijk gaat om zelfdoding.

Inés Zorreguieta werd geboren in 1984 toen Máxima dertien jaar oud was. De jongere zus van de koningin is de peetmoeder van prinses Ariane. 

Máxima en Inés Zorreguieta komen uit een groot gezin. De koningin is het oudste kind van Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerruti. Ze heeft nog twee broers en drie halfzussen uit een eerder huwelijk van haar vader.

De zus van de koningin leed volgens de krant La Nacion aan depressieve problemen en is dood gevonden in haar appartement in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

De RVD meldt dat de agenda van de koningin zal worden aangepast in verband met het overlijden van haar zus.

Martin Zorregieta, de broer van Máxima, plaatste begin 2017 dit mooie filmpje van zijn talentvolle zusje op Instagram: