Argentijnse bronnen melden donderdagochtend dat het jongere zusje van Koningin Máxima woensdagavond 6 juni is overleden. Inmiddels heeft de RVD het nieuws bevestigd.

Inés Zorreguieta, de jongste zus van Koningin Máxima, is woensdagavond op 33-jarige leeftijd in Buenos Aires overleden. De Rijksvoorlichtingsdienst zegt dat het vermoedelijk gaat om zelfdoding.

More content below the advertising

Inés Zorreguieta werd geboren in 1984 toen Máxima dertien jaar oud was. De jongere zus van de koningin is de peetmoeder van prinses Ariane. 

Máxima en Inés Zorreguieta komen uit een groot gezin. De koningin is het oudste kind van Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerruti. Ze heeft nog twee broers en drie halfzussen uit een eerder huwelijk van haar vader.

De zus van de koningin leed volgens de krant La Nacion aan depressieve problemen en is dood gevonden in haar appartement in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

De RVD meldt dat de agenda van de koningin zal worden aangepast in verband met het overlijden van haar zus.

Martin Zorregieta, de broer van Máxima, plaatste begin 2017 dit mooie filmpje van zijn talentvolle zusje op Instagram:

Bron: NU.nl Beeld: ANP

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in