Argentijnse bronnen melden donderdagochtend dat het jongere zusje van Koningin Máxima woensdagavond 6 juni is overleden. Inmiddels heeft de RVD het nieuws bevestigd.

Inés Zorreguieta, de jongste zus van Koningin Máxima, is woensdagavond op 33-jarige leeftijd in Buenos Aires overleden. De Rijksvoorlichtingsdienst zegt dat het vermoedelijk gaat om zelfdoding.

Inés Zorreguieta werd geboren in 1984 toen Máxima dertien jaar oud was. De jongere zus van de koningin is de peetmoeder van prinses Ariane. 

Máxima en Inés Zorreguieta komen uit een groot gezin. De koningin is het oudste kind van Jorge Zorreguieta en Maria del Carmen Cerruti. Ze heeft nog twee broers en drie halfzussen uit een eerder huwelijk van haar vader.

De zus van de koningin leed volgens de krant La Nacion aan depressieve problemen en is dood gevonden in haar appartement in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

De RVD meldt dat de agenda van de koningin zal worden aangepast in verband met het overlijden van haar zus.

Martin Zorregieta, de broer van Máxima, plaatste begin 2017 dit mooie filmpje van zijn talentvolle zusje op Instagram:

Bron: NU.nl Beeld: ANP

 

Hoe fijn is het dat je een merk vindt dat je ál-tijd staat? Héél fijn, weet ook Koningin Máxima. Zij kan altijd terugvallen op de prachtige creaties van Edouard Vermeulen van modehuis Natan. 

Veel van de favoriete creaties van Máxima hebben een knielengte en ceintuur. Goede fashiontruc van de koningin, want door zo'n ceintuurtje lijk je slanker.

Met een hoed geeft ze een outfit weer wat schwung en door daarmee te variëren, kan ze makkelijk dezelfde jurken vaker dragen. 

Vermeulen werk vaak met borduursels en patronen, maar deze creatie is juist prachtig in haar eenvoud.

Ook bij gala's of staatsaangelegenheden is Natan een goede keuze.

Één van onze favorieten, de schoenen zijn hierbij zó goed gekozen.

Een stuk minder kleurrijk, maar evengoed stijlvol.

Dan zien wij toch liever een kleurtje.

Zeker bij outfits met een knielengte, combineert Máxima graag de kleur door in haar schoenen.

Kleren maken de vrouw en de vrouw maakt de kleren.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

De Spaanse koningin Letizia heeft voor het eerst Melania Trump ontmoet. Terwijl haar man, Koning Felipe VI, aan het keuvelen was met Donald Trump, kletsten de twee fashionista's wat af tijdens een wandeling door de presidentiële tuinen.

De twee lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. 

Valentino

Melania en Letizia zagen er allebei prachtig uit. De Amerikaanse first lady droeg een japon met borduursels uit de collectie van Valentino met daaronder pumps van Manolo Blahnik. En Letizia koos voor een lekkere opvallende roze jurk van de Amerikaanse designer Michael Kors. 

Da's toevallig

Sommigen hebben we het wellicht gespot, maar de jurk van Letizia komt wel heel bekend voor. Wat blijkt? Melania droeg dezelfde jurk, maar dan in een andere kleur (blauw) toen zij en haar man vorig jaar de president van Panama en zijn vrouw op visite kregen.

Bron: PopSugar Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in