Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zoeter dan zoet: beelden eerste schooldag Britse prins George

Een spannende dag vandaag voor de Britse prins William en zijn vrouw Kate. Hun zoon prins George (4) ging vandaag voor het eerst naar school. Het jochie, gekleed in een kek schooluniform, was zichtbaar verlegen. De kleine kleuter werd vandaag door zijn vader gebracht, want moeder Kate heeft last ...

Zoeter dan zoet: beelden eerste schooldag Britse prins George

Een spannende dag vandaag voor de Britse prins William en zijn vrouw Kate. Hun zoon prins George (4) ging vandaag voor het eerst naar school. Het jochie, gekleed in een kek schooluniform, was zichtbaar verlegen.

De kleine kleuter werd vandaag door zijn vader gebracht, want moeder Kate heeft last van zware ochtendmisselijkheid door haar derde zwangerschap. George gaat naar de prestigieuze privéschool Thomas’s Battersea.

De beste school
Thomas’s Battersea, gelegen in de Londense wijk Wandsworth (zo'n half uur bij Kensington Palace vandaan), wordt in de onafhankelijke Good Schools Guide omschreven als ‘de beste opleiding die er in Engeland te koop is.’ George werd vanochtend ontvangen door het hoofd van de school en ja, dat is best spannend.