De Oranjes zijn verhuisd, en hoewel we de binnenkant misschien wel nooit te zien zullen krijgen, hebben we wel een beetje een beeld van hoe het eruit ziet dankzij interieurstylist en Máxima's BFF Mariska Dietz.

De koningin en de stylist zijn al jaren vriendinnen, en ook hun echtgenoten (Quote 500er Theo Dietz) kunnen goed met elkaar door een deur. Tel daar bij op dat Mariska haar eigen firma heeft - Maris Haute Design - en het was al snel duidelijk wie Máxima ging helpen het nieuwe paleis in te richten.

Toen de eerste geruchten gingen dat Mariska was ingehuurd door de Oranjes, ging haar website al snel uit de lucht. Maar via Facebook vonden we toch nog een klein inkijkje in haar interieurstijl. Onder andere van een huis dat ze inrichtte in Wassenaar.

Zelf omschreef Mariska haar stijl ooit als volgt: "Als meisje durfde ik al veel met kleuren, stoffen en vormen. Ik spaarde niet alleen voor een nieuwe tas of nieuwe jurk, maar ook voor een mooie spiegel of een charmant sculptuur. Het zit in mijn genen om schatten en spulletjes te verzamelen en te laten zien, en om warm, fel, hard, zacht en felle en lichte kleuren te mengen."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in