De Oranjes zijn verhuisd, en hoewel we de binnenkant misschien wel nooit te zien zullen krijgen, hebben we wel een beetje een beeld van hoe het eruit ziet dankzij interieurstylist en Máxima's BFF Mariska Dietz.

De koningin en de stylist zijn al jaren vriendinnen, en ook hun echtgenoten (Quote 500er Theo Dietz) kunnen goed met elkaar door een deur. Tel daar bij op dat Mariska haar eigen firma heeft - Maris Haute Design - en het was al snel duidelijk wie Máxima ging helpen het nieuwe paleis in te richten.

Article continues after the ad

Toen de eerste geruchten gingen dat Mariska was ingehuurd door de Oranjes, ging haar website al snel uit de lucht. Maar via Facebook vonden we toch nog een klein inkijkje in haar interieurstijl. Onder andere van een huis dat ze inrichtte in Wassenaar.

Zelf omschreef Mariska haar stijl ooit als volgt: "Als meisje durfde ik al veel met kleuren, stoffen en vormen. Ik spaarde niet alleen voor een nieuwe tas of nieuwe jurk, maar ook voor een mooie spiegel of een charmant sculptuur. Het zit in mijn genen om schatten en spulletjes te verzamelen en te laten zien, en om warm, fel, hard, zacht en felle en lichte kleuren te mengen."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in