Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zo zag je Charlene nog nooit

Dat prinses Charlene van Monaco hartstikke sportief is, is natuurlijk geen geheim. Maar dat sportief zó glamourous kon zijn... De Monegaskische prinses poseerde deze zomer voor het magazine van sportschool My World Class, en die foto’s zijn nu online opgedoken. In de shoot is de prinses te bewond...

Zo zag je Charlene nog nooit

Dat prinses Charlene van Monaco hartstikke sportief is, is natuurlijk geen geheim. Maar dat sportief zó glamourous kon zijn...

De Monegaskische prinses poseerde deze zomer voor het magazine van sportschool My World Class, en die foto’s zijn nu online opgedoken. In de shoot is de prinses te bewonderen in sportieve pakjes die heel goed bij haar passen, maar waar we haar al jaren niet meer in hebben kunnen zien.

De voormalig Olympiër werkte mee aan een campagne die de inwoners van Monaco en de Rivièra naar de sportschool moet krijgen. In het blad, dat helaas alleen in de sportclub net buiten Monte Carlo te krijgen is, vertelde Charlene ook over haar band met sporten.

“Sporten op hoog niveau heeft me geleerd om mijn verantwoordelijkheden te balanceren, en om met mezelf om te gaan. Het heeft me discipline en vastberadenheid gegeven. Sport heeft me geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, en er voor te zorgen. En het heeft me geleerd om mezelf altijd uit te willen dagen.”

Missie geslaagd zo te zien. Bekijk de volledige fotoshoot hieronder.