Dat prinses Charlene van Monaco hartstikke sportief is, is natuurlijk geen geheim. Maar dat sportief zó glamourous kon zijn...

De Monegaskische prinses poseerde deze zomer voor het magazine van sportschool My World Class, en die foto’s zijn nu online opgedoken. In de shoot is de prinses te bewonderen in sportieve pakjes die heel goed bij haar passen, maar waar we haar al jaren niet meer in hebben kunnen zien.

De voormalig Olympiër werkte mee aan een campagne die de inwoners van Monaco en de Rivièra naar de sportschool moet krijgen. In het blad, dat helaas alleen in de sportclub net buiten Monte Carlo te krijgen is, vertelde Charlene ook over haar band met sporten.

“Sporten op hoog niveau heeft me geleerd om mijn verantwoordelijkheden te balanceren, en om met mezelf om te gaan. Het heeft me discipline en vastberadenheid gegeven. Sport heeft me geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, en er voor te zorgen. En het heeft me geleerd om mezelf altijd uit te willen dagen.”

Missie geslaagd zo te zien. Bekijk de volledige fotoshoot hieronder.

 

Het koningspaar heeft vanochtend (woensdag) in Amsterdam president Halimah van Singapore welkom geheten. Het begin van twee drukke dagen.

Na het welkom op de Dam (met Máxima in wat erg lijkt op een mantel van Natan, die ze eerder droeg in Amersfoort) en de inspectie van de erewacht vindt in het Koninklijk Paleis een ontvangst plaats. Daarna legt de president een krans bij het Nationaal Monument op de Dam.

Máxima in de mantel in kwestie, vorig jaar in Amersfoort

Vanmiddag bezoeken de president en de koning samen Prodock, een innovatiehub voor startups die in 2016 in het leven is geroepen om vernieuwing in de Amsterdamse haven te stimuleren. Vanavond is er een staatsbanket in het Koninklijk Paleis.

Ook donderdag en vrijdag zijn de president en haar man nog in Nederland. Morgenavond schuiven ze aan bij een regeringsdiner in de Trêveszaal op het Binnenhof. Daar nemen ze ook officieel afscheid van Willem-Alexander en Máxima.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ons koningspaar verwelkomt vandaag de president van de Republiek Singapore en haar echtgenoot. Wat natuurlijk de vraag oproept: wat trekt Máxima aan naar de niet één maar twee diners tijdens het bezoek?

Gelukkig zit de koningin niet verlegen om mooie avondjurken, want deze week mag ze twee keer op rij uitpakken. De kans dat ze een van die keren voor een nieuw design kiest is natuurlijk aanwezig. Maar wij zouden deze oude bekenden ook zeker graag spotten.

Lanvin

Mattijs van Bergen

Luisa Beccaria

Claes Iversen

Beeld: ANP
Bron: Modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in