Dat prinses Charlene van Monaco hartstikke sportief is, is natuurlijk geen geheim. Maar dat sportief zó glamourous kon zijn...

De Monegaskische prinses poseerde deze zomer voor het magazine van sportschool My World Class, en die foto’s zijn nu online opgedoken. In de shoot is de prinses te bewonderen in sportieve pakjes die heel goed bij haar passen, maar waar we haar al jaren niet meer in hebben kunnen zien.

De voormalig Olympiër werkte mee aan een campagne die de inwoners van Monaco en de Rivièra naar de sportschool moet krijgen. In het blad, dat helaas alleen in de sportclub net buiten Monte Carlo te krijgen is, vertelde Charlene ook over haar band met sporten.

“Sporten op hoog niveau heeft me geleerd om mijn verantwoordelijkheden te balanceren, en om met mezelf om te gaan. Het heeft me discipline en vastberadenheid gegeven. Sport heeft me geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, en er voor te zorgen. En het heeft me geleerd om mezelf altijd uit te willen dagen.”

Missie geslaagd zo te zien. Bekijk de volledige fotoshoot hieronder.

 

Vandaag is paars, voor Máxima. Net als zoveel eerdere dagen. Paars blijkt namelijk nogal een topkleur, voor onze koningin.

Na een emotionele - en overal geprezen - toespraak en een avondje loslaten met haar gezin, lijkt Máxima haar werkschema weer volledig te hebben opgepakt. Met vandaag zelfs twee evenementen.
Máxima, vandaag (donderdag) bij het symposium Wijzer in Geldzaken

De koningin opende vanochtend in Den Haag het symposium Wijzer in Geldzaken. Vanmiddag reist ze af naar het Twentse Enschede voor de opening van een nieuwe werk- en ontmoetingsplek. Voor deze drukke dag koos ze bovenstaande prachtige paarse outfit. Inmiddels een beproefde formule voor de koningin.

Máxima moest de afgelopen weken meerdere werkverplichtingen afzeggen wegens het plotselinge overlijden van haar zusje Inés.

Willem-Alexander ging in zijn eentje op staatsbezoek, maar afgelopen dinsdag verscheen ook onze koningin weer ten tonele, tijdens een inhaalbezoek. Daar was ze zichtbaar aangedaan.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prins William blaast vandaag (donderdag) 36 kaarsjes uit, samen met Kate, George, Charlotte en Louis. Wij doken de archieven in op zoek naar onze tien favoriete William-foto's.

Van wolk van een baby tot begeerde tiener, verliefde twintiger en later papa van drie kinderen. We leven al heel wat jaren met prins William mee. Een terugblik in foto's.

Wat was Diana blij met haar eerste zoon!


(En natuurlijk met haar tweede)


De privékiekjes waren altijd al het leukst


William groeide op tot een puber waar menig meisjeshart harder van klopte


Maar uiteindelijk ging schoolgenootje Kate Middleton er met 'm vandoor


Het leverde een waar sprookjeshuwelijk op


En drie bloedjes van kinderen
En ook met zijn broertje bleef hij altijd hecht

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in