Morgen is het weer zo ver! De jaarlijkse fotosessie van de Koninklijke Familie. Hier zie je alle zomerse fotosessies van 2006 tot 2017. De prinsesjes worden elk jaar groter en krijgen meer karakter. En af en toe is er ook tijd voor een grapje en zien we een ontspannen Koningspaar. Zó leuk.

Aan de andere kant, probeer een driejarige maar eens goed op de foto te krijgen als ze er even geen zin in heeft. Dat probleem hebben Máxima en Willem-Alexander dus ook gewoon.

Vorig jaar werden de foto's gemaakt bij de Kagerplassen op een zonovergoten dag. Dat leverde deze leuke plaatjes op:

En voor de vorm ook nog even op een sloepje.

De foto's van 2016 werden in de tuin gemaakt van hun eigen Villa Eikenhorst. Zo kregen we ook nog even te zien waar Máxima en Willem-Alexander aan het einde van een zonnige dag even bijkomen.

Kroonprinses Amalia liep op op krukken door haar verstuikte enkel, vandaar die opgetrokken schoudertjes.

Het strand van Wassenaar om de hoek, nodigt natuurlijk ook uit als zomerse locatie voor een fotoshoot. In 2015 werden daar de plaatjes geschoten mét de Koninklijke honden.

Deze zomerse foto's werden in december 2014 geschoten in Argentinië.

In 2013 werd er in de tuin van Villa Eikenhorst gefotografeerd. 

En ook in 2012 diende Landgoed De Horsten als achtergrond voor de Koninklijke familie. Opvallend om te zien hoeveel de meiden gegroeid zijn tussen 2012 en 2013 (vorige foto).

In 2011 mocht Beatrix ook even aanschuiven bij de fotosessie tijdens de familievakantie in het Italiaanse Tavarnelle.

De tuin van Villa Eikenhorst is in 2010 weer vol in bloei. Het kost Máxima en Willem-Alexander ál hun enthousiasme om de prinsesjes ook een beetje leuk op de foto te krijgen.

2010 was het jaar van.... Het WK Voetbal in Zuid-Afrika. En met die vuvuzela weet prinses Amalia wel raad!

Een behoorlijk winderige fotosessie in 2009 op het Wassenaarse strand. De meiden vinden het maar zozo.

2008 in Wassenaar, Amalia ziet er de lol wel van in, maar Ariane en Alexia moeten echt even wennen aan al die aandacht.

In de residentie van de Nederlandse ambassadeur in Argentinië in 2007. Ariane is hier ongeveer een halfjaar.

In het Italiaanse Tavarnelle in 2006 is Ariane er nog niet bij. Alexia lijkt nog niet echt te kunnen lachen om die drukte:

En dit is zo ongeveer het uitzicht van Máxima, Willem-Alexander en de prinsesjes:

Morgen kunnen we dus weer een nieuwe familiefoto toevoegen aan de verzameling. Deze keer weer vanuit de tuin van Villa Eikenhorst. We zijn benieuwd!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in