Miljoenen mensen in de wereld zouden enthousiast worden om de duchess van Cambridge te mogen ontmoeten. Voor Bob de kat daarentegen was het een gewone dag. Gister was Kate Middleton aanwezig op de première van A Street Cat Named Bob, een film gebaseerd op de bestseller over James Bowen. Hij is een ex-drugsverslaafde die zijn leven omgooide nadat hij een kat, Bob, had ontmoet.

Een babbeltje met Bob
Kate en Bob hadden even een privé momentje, maar Bob verroerde nauwelijks. Misschien was hij gewoon onder de indruk van Hare Majesteit? Ondanks de onverschillige reactie van de dierlijke acteur is een video van Kensington Royal van de ontmoeting ontzettend vaak bekeken. Het is namelijk een zeldzame kans om de hertogin van Cambridge te horen spreken. De beelden zijn niet spetterend, haar stem daarentegen wel.

 

#StreetCatBob enjoys an audience with The Duchess of Cambridge.

Een video die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

De première-look van Kate
Kate heeft zich weer zeer verrassend gekleed voor de filmpremière in Londen. Zij is altijd gekleed in een Brits merk, zo is deze vrouwelijke galajurk van ‘Self-Portrait.’ Verrassend om drie redenen: de hoge split in de wapperende jurk draagt zij zeker chic. En de prijs? Het kledingstuk is €360,- wat redelijk goedkoop is voor de duchess. De prachtige witte japon is deze week al eerder gespot op de rode loper. Paris Hilton droeg een identieke naar de amfAR gala in Los Angeles. Paris maakt haar look af met een kristallen haarband en witte pumps. Kate doet dit met een paar suède Gianvito Rossi stelten (uh hakken), een Mulberry clutch en een broche in de vorm van een klaproos.

Kate Middleton op de filmpremière in Londen

 

Paris Hilton in dezelfde witte japon als Kate
Paris Hilton in dezelfde witte japon als Kate

Tekstbron: Redbook, beeldbron: Twitter en Instagram

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.

Koning Willem-Alexander is in zijn vijfde jaar op de troon populairder dan ooit. Dat blijkt uit het jaarlijkse Koningsdagonderzoek onder ruim 25.000 leden van het opiniepanel van het televisieprogramma EenVandaag.

85 procent van de ondervraagden heeft er vertrouwen in dat hij zijn werk goed doet. In 2016 was dit percentage 77. Vorig jaar was het al gestegen naar 82 procent.

Volgens het onderzoek scoort de koning op meerdere aspecten beter dan vorig jaar. Hij weet beter wat er speelt en hij is meer koning van alle Nederlanders. Ook is hij volgens iets meer mensen geloofwaardig en presenteert hij zich beter. Verder omschrijven panelleden de koning als betrokken, benaderbaar, open en gewoon.

Koningin Máxima is het populairste lid van het koningshuis. Maar haar man nadert als het gaat om het favoriete lid van het Koninklijk Huis. Prinses Beatrix en prof. mr. Pieter van Vollenhoven delen de derde plek.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De geboorte van de kleine prins in Engeland zorgde voor een stortvloed aan felicitaties en reacties aan het adres van William en Kate op social media. Dit zijn de leukste:

Michelle Obama was er als de kippen bij om een mooie persoonlijke boodschap achter te laten:

En voetballer David Beckham deelde een persoonlijk kiekje:

De universiteit waar de twee elkaar leerde kennen, stuurde een mooie herinnering van het jonge stel:

Natuurlijk waren er ook veel fashionsites die de look van Kate memoreerden:

En deze afbeelding vloog werkelijk over het internet. Kate die met haar kleding een ode brengt aan William's overleden moeder Diana:

Het stel geniet nu van het gezin met hun drie kinderen, maar stuurde natuurlijk wel een bedankje voor zoveel felicitaties:

 

Welcome to the family. Thank you everyone for your kind wishes.

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Beeld: ANP/EPA Will Oliver

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in