Miljoenen mensen in de wereld zouden enthousiast worden om de duchess van Cambridge te mogen ontmoeten. Voor Bob de kat daarentegen was het een gewone dag. Gister was Kate Middleton aanwezig op de première van A Street Cat Named Bob, een film gebaseerd op de bestseller over James Bowen. Hij is een ex-drugsverslaafde die zijn leven omgooide nadat hij een kat, Bob, had ontmoet.

Een babbeltje met Bob
Kate en Bob hadden even een privé momentje, maar Bob verroerde nauwelijks. Misschien was hij gewoon onder de indruk van Hare Majesteit? Ondanks de onverschillige reactie van de dierlijke acteur is een video van Kensington Royal van de ontmoeting ontzettend vaak bekeken. Het is namelijk een zeldzame kans om de hertogin van Cambridge te horen spreken. De beelden zijn niet spetterend, haar stem daarentegen wel.

 

#StreetCatBob enjoys an audience with The Duchess of Cambridge.

Een video die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

Article continues after the ad

De première-look van Kate
Kate heeft zich weer zeer verrassend gekleed voor de filmpremière in Londen. Zij is altijd gekleed in een Brits merk, zo is deze vrouwelijke galajurk van ‘Self-Portrait.’ Verrassend om drie redenen: de hoge split in de wapperende jurk draagt zij zeker chic. En de prijs? Het kledingstuk is €360,- wat redelijk goedkoop is voor de duchess. De prachtige witte japon is deze week al eerder gespot op de rode loper. Paris Hilton droeg een identieke naar de amfAR gala in Los Angeles. Paris maakt haar look af met een kristallen haarband en witte pumps. Kate doet dit met een paar suède Gianvito Rossi stelten (uh hakken), een Mulberry clutch en een broche in de vorm van een klaproos.

Kate Middleton op de filmpremière in Londen

 

Paris Hilton in dezelfde witte japon als Kate

Tekstbron: Redbook, beeldbron: Twitter en Instagram

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.