Miljoenen mensen in de wereld zouden enthousiast worden om de duchess van Cambridge te mogen ontmoeten. Voor Bob de kat daarentegen was het een gewone dag. Gister was Kate Middleton aanwezig op de première van A Street Cat Named Bob, een film gebaseerd op de bestseller over James Bowen. Hij is een ex-drugsverslaafde die zijn leven omgooide nadat hij een kat, Bob, had ontmoet.

Een babbeltje met Bob
Kate en Bob hadden even een privé momentje, maar Bob verroerde nauwelijks. Misschien was hij gewoon onder de indruk van Hare Majesteit? Ondanks de onverschillige reactie van de dierlijke acteur is een video van Kensington Royal van de ontmoeting ontzettend vaak bekeken. Het is namelijk een zeldzame kans om de hertogin van Cambridge te horen spreken. De beelden zijn niet spetterend, haar stem daarentegen wel.

 

#StreetCatBob enjoys an audience with The Duchess of Cambridge.

Een video die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

De première-look van Kate
Kate heeft zich weer zeer verrassend gekleed voor de filmpremière in Londen. Zij is altijd gekleed in een Brits merk, zo is deze vrouwelijke galajurk van ‘Self-Portrait.’ Verrassend om drie redenen: de hoge split in de wapperende jurk draagt zij zeker chic. En de prijs? Het kledingstuk is €360,- wat redelijk goedkoop is voor de duchess. De prachtige witte japon is deze week al eerder gespot op de rode loper. Paris Hilton droeg een identieke naar de amfAR gala in Los Angeles. Paris maakt haar look af met een kristallen haarband en witte pumps. Kate doet dit met een paar suède Gianvito Rossi stelten (uh hakken), een Mulberry clutch en een broche in de vorm van een klaproos.

Kate Middleton op de filmpremière in Londen

 

Paris Hilton in dezelfde witte japon als Kate

Tekstbron: Redbook, beeldbron: Twitter en Instagram

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.

In een unieke nieuwe documentaire over koningin Elizabeth komen alle jonge royals aan het woord. En komt Meghan oog in oog te staan met haar beroemde trouwjurk.

Ongeëvenaarde toegang, dat belooft de documentaire Queen of the World. Waarin de filmmakers Buckingham Palace in gaan en onder andere spreken met William, Harry en Meghan. Die laatste gaat voor de camera's op bezoek bij haar trouwjurk, en daarvan zit al een klein stukje in de trailer voor het kijkcijferkanon.

Meghans echtgenoot zorgt als altijd voor een vrolijke noot als hij personeel in opleiding vraagt of ze de koningin al zijn tegengekomen in de wandelgangen. Zijn advies: "Als dat gebeurt: raak niet in paniek. Doen jullie toch wel. Dat gevoel hebben we allemaal."

De docu wordt volgende week uitgezonden op de Britse zender ITV. Of deze ook de Nederlandse televisie haalt is nog niet bekend, maar mocht het zover komen dan lees je dat uiteraard op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De opnames van The Crown seizoen 3 zijn in volle gang. Hoofdrolspeelsters Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Helena Bonham Carter (prinses Margaret) werden samen gespot tijdens een filmdag bij Winchester Cathedral.

Volgens insiders kwamen de actrices daar bijeen om scènes op te nemen voor de begrafenis van Winston Churchill.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! #HelenaBonhamCarter and Olivia Coleman filming #TheCrown . Thanks to vk.com\hbc_group

Een bericht gedeeld door Helena Bonham Carter (@bonham.carter) op

Het is voor het eerst dat we de nieuwe cast van The Crown in actie zien. Wel werden eerder al de eerste officiële foto's van de nieuwe Elizabeth, Margaret, Philip en Anthony vrijgegeven. 

Seizoen drie van The Crown begint met een helemaal verse cast omdat er een tijdssprong gemaakt wordt. Toch heeft de oude cast de serie ook nog niet losgelaten. Voormalig hoofdrolspeelster Claire Foy won maandag nog een Emmy Award voor haar vertolking van Elizabeth.

Wanneer we de nieuwe Elizabeth in actie zien, is helaas nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van The Crown kwamen in de maand november op Netflix, maar de verwachting is dat de serie pas ergens in 2019 weer terugkeert. In de tussentijd houden we je hier natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom onze favoriete serie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in