Miljoenen mensen in de wereld zouden enthousiast worden om de duchess van Cambridge te mogen ontmoeten. Voor Bob de kat daarentegen was het een gewone dag. Gister was Kate Middleton aanwezig op de première van A Street Cat Named Bob, een film gebaseerd op de bestseller over James Bowen. Hij is een ex-drugsverslaafde die zijn leven omgooide nadat hij een kat, Bob, had ontmoet.

More content below the advertising

Een babbeltje met Bob
Kate en Bob hadden even een privé momentje, maar Bob verroerde nauwelijks. Misschien was hij gewoon onder de indruk van Hare Majesteit? Ondanks de onverschillige reactie van de dierlijke acteur is een video van Kensington Royal van de ontmoeting ontzettend vaak bekeken. Het is namelijk een zeldzame kans om de hertogin van Cambridge te horen spreken. De beelden zijn niet spetterend, haar stem daarentegen wel.

 

#StreetCatBob enjoys an audience with The Duchess of Cambridge.

Een video die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

 

De première-look van Kate
Kate heeft zich weer zeer verrassend gekleed voor de filmpremière in Londen. Zij is altijd gekleed in een Brits merk, zo is deze vrouwelijke galajurk van ‘Self-Portrait.’ Verrassend om drie redenen: de hoge split in de wapperende jurk draagt zij zeker chic. En de prijs? Het kledingstuk is €360,- wat redelijk goedkoop is voor de duchess. De prachtige witte japon is deze week al eerder gespot op de rode loper. Paris Hilton droeg een identieke naar de amfAR gala in Los Angeles. Paris maakt haar look af met een kristallen haarband en witte pumps. Kate doet dit met een paar suède Gianvito Rossi stelten (uh hakken), een Mulberry clutch en een broche in de vorm van een klaproos.

Kate Middleton op de filmpremière in Londen

 

Paris Hilton in dezelfde witte japon als Kate

Tekstbron: Redbook, beeldbron: Twitter en Instagram

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.

Onze koningin heeft een koninklijke walk-in-closet waar we allemaal jaloers op zijn. Ze schijnt zo'n 800 outfits te hebben en daar komen elk jaar om en nabij 50 stuks bij. Veel outfits zien we vaker voorbijkomen. 

Je denkt dan dat het iets nieuws is, maar de koningin geeft dan net een andere twist aan de betreffende look.

More content below the advertising

Net iets korter

Zoals bijvoorbeeld de prachtige japon die Máxima afgelopen week droeg bij een bezoek aan Jordanië. Het gaat om een ingekorte versie van een japon van Giambattista Valli. 

Twee keer het blauwtje

Uiteraard was dat niet de enige keer, want ook de blauwe inauguratiejurk van Jan Taminiau uit 2013 wist ze op een slimme manier nog een keer te dragen. Een paar jaar later kwamen we deze japon namelijk weer bij een staatsbezoek aan Denemarken tegen, maar dan gedragen zonder de statige cape.

2013

2015

Iets aangepaste versie

De koningin heeft ons ook verrast tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014. Daarin verscheen ze namelijk in een felgroene japon van haar schoonmoeder Beatrix. Alleen heeft ze deze wel wat laten aanpassen: zo zijn de accenten (zoals bij de hals en de mouwen) anders.

Bron: Modekoninginmaxima/Blauw Bloed Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De drie A's maken zich klaar voor hun wintersportvakantie in Lech. Wij blikken terug op hun eerste keer samen in Oostenrijk, in 2008.

Prinses Ariane (11) zoeft nu zo weg op de ski's, maar in 2008 was zij nog maar tien maanden oud - en daarmee de jongste Oranje op de kinderpiste van Lech. Een doorslaand succes was haar eerste sneeuwfotosessie niet (het prinsesje was verkouden en huilerig), maar wat pakten de foto's heerlijk uit!

More content below the advertising

Papa moest af en toe flink troosten

En ook zusje Alexia vond het niet altijd even lollig...

Maar de kroonprinses toonde zich een doorgewinterd voorbeeld.

In 2008 vierden de Oranjes in precies dezelfde samenstelling de voorjaarsvakantie als in 2019: met prins Constantijn en zijn gezin, en prinses Beatrix.

Maandag lees je op Nouveau.nl alles over de jaarlijkse fotosessie in Lech.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in