Het is nog even volop rust in Huis ten Bosch, maar vanaf volgende week gaan de Oranjes weer aan het werk. Dit staat er tot nog toe op de rol voor januari.

De kerstvakantie zit er bijna op. Maar het is nog grotendeels onbekend hoe de Oranjes hun werkjaar gaan starten, deze vroege januaridagen. We weten dat prins Constantijn op 8 januari het spits afbijt in Las Vegas, bij de Consumer Electronics Show. Daarna staat vooralsnog (volgens het vrijgegeven schema althans) voor het eerst op 23 januari weer iets op de rol: dan leest prinses Laurentien voor bij het Nationale Voorleesontbijt.

Een dag later gaat koning Willem-Alexander naar Nieuwegein voor de opening van de Tech Campus van ROC Midden-Nederland. Op 30 januari opent prinses Beatrix het themajaar 'Rembrandt & de Gouden Eeuw 2019'.

Wachten op Máxima

De eerste officiële (maar dus nog niet officieel aangekondigde) bezigheid van koningin Máxima lijkt op 15 januari te vallen, de eerste dag van de nieuwjaarsontvangsten. Een week later toogt ze naar Davos voor het World Economic Forum. Ze sluit januari af in Heerlen, waar ze op de 31e de tentoonstelling Basquiat - The Artist and His New York Scene opent.

Zoals altijd lees je alles over Máxima's werk en looks op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in