Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: zomershoot Zweedse royals

Vers van de Zweedse pers: prachtige nieuwe foto's van de royal family! De Zweedse zomervakantie zit er officieel weer op, en morgen (dinsdag) beleeft prinses Estelle haar eerste schooldag op een nieuwe school. Over waar ze op vakantie waren bestaat bij de Zweden geen twijfel: de royals zomeren st...

Zien: zomershoot Zweedse royals

Vers van de Zweedse pers: prachtige nieuwe foto's van de royal family!

De Zweedse zomervakantie zit er officieel weer op, en morgen (dinsdag) beleeft prinses Estelle haar eerste schooldag op een nieuwe school. Over waar ze op vakantie waren bestaat bij de Zweden geen twijfel: de royals zomeren standaard in Solliden, op Öland. En daar werden direct een paar zonnige officiële foto's gemaakt.

Op een foto poseren koning Carl Gustav en koningin Silvia samen met de kroonprinses, haar man en haar kindjes. Op de andere foto staan Victoria en Daniel alleen met Estelle (6) en Oscar (2), en de fotogenieke pony waar de kinderen ongetwijfeld de hele zomer niet bij weg waren te slaan.

Het was een mooie zomer, zo blijkt ook uit de privéfoto's (zie hieronder) die Daniel en Victoria via Instagram deelden van hun vakantie en kindjes (en weer: die pony!). Moderne royalty, heerlijk toch.