De juwelen van koningin Victoria stralen als nieuw bij een expositie in Kensington Palace. Leuk, mocht je nog een tripje naar Londen in het verschiet hebben.

Tot de kroonjuwelen van de tentoonstelling van het paleis behoort onder andere de prachtige smaragden tiara die Victoria kreeg van haar echtgenoot prins Albert en verschillende stukken die Victoria doorgaf aan haar kleindochter prinses Louise.


Een van de tiara’s die Louise kreeg

De Fife-tiara, die Louise droeg tijdens haar huwelijk

De voormalig koningin werd ooit geboren op Kensington Palace, waar de stukken tot het einde van dit jaar te zien zullen zijn. Extra lokkertje om het paleis te bezoeken: William, Kate en hun kinderen wonen ook op de paleisgronden, net als Harry en Meghan.

Beeld: Historic Royal Palaces

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: