Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: royal wedding in Zwitserland

Prins Konstantin van Beieren trouwde dit weekend in Saint Moritz met Deniz Kaya. En die 'royal' wedding kreeg ook nog eens hoog royal bezoek. Niet alleen de Beierse society liep uit voor het sprookjeshuwelijk, ook prins Carl Philip van Zweden en echtgenote Sofia gaven acte de présence. Niet zo ge...

Zien: royal wedding in Zwitserland

Prins Konstantin van Beieren trouwde dit weekend in Saint Moritz met Deniz Kaya. En die 'royal' wedding kreeg ook nog eens hoog royal bezoek.

Niet alleen de Beierse society liep uit voor het sprookjeshuwelijk, ook prins Carl Philip van Zweden en echtgenote Sofia gaven acte de présence. Niet zo gek: de vader van prins Konstantin (prins Leopold) is de peetvader van de Zweedse prins.

Konstantin is een zoon van prins Leopold en prinses Ursula, die deel uitmaken van de dynastie die tot 1918 regeerde over Beieren. Dat regeren mogen ze tegenwoordig niet meer doen, de Turkse Deniz (die met haar boothals en knot inspiratie leek te hebben gezocht bij Meghan Markle) kreeg wel mooi een titel cadeau na haar jawoord: prinses Deniz van Beieren.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in