Prins Konstantin van Beieren trouwde dit weekend in Saint Moritz met Deniz Kaya. En die 'royal' wedding kreeg ook nog eens hoog royal bezoek.

Niet alleen de Beierse society liep uit voor het sprookjeshuwelijk, ook prins Carl Philip van Zweden en echtgenote Sofia gaven acte de présence. Niet zo gek: de vader van prins Konstantin (prins Leopold) is de peetvader van de Zweedse prins.

More content below the advertising

Konstantin is een zoon van prins Leopold en prinses Ursula, die deel uitmaken van de dynastie die tot 1918 regeerde over Beieren. Dat regeren mogen ze tegenwoordig niet meer doen, de Turkse Deniz (die met haar boothals en knot inspiratie leek te hebben gezocht bij Meghan Markle) kreeg wel mooi een titel cadeau na haar jawoord: prinses Deniz van Beieren.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in