De sportiviteit spat er van af bij kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit van Noorwegen. Samen met hun kinderen doken ze de koude Noorse wateren in.

Het kroonprinselijk paar en hun kinderen Ingrid Alexandra (13) en Sverre Magnus (11) doken samen met een fotograaf/cameraman het ruime sop in om het EK surfen te promoten, dat dit jaar in Noorwegen wordt gehouden.

Kroonprins Haakon is zelf al jaren een fanatiek surfer, en ook zijn vrouw en kinderen gaan blijkbaar geregeld de golven in. De komende week laten ze het surfen aan de professionals over: de foto’s van het koninklijk gezin werden in september gemaakt. Wel waren Mette-Marit en Haakon natuurlijk aanwezig bij de opening van het EK. Mette-Marit deed daar op Instagram verslag van.

 

❤️🏄🏻#eurosurf2017

Een bericht gedeeld door H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) op

 

Surfe EM på Borestranda #eurosurf2017 🏄🏼♀️🏄🏻

Een bericht gedeeld door H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) op

De prachtige foto's van het sportieve gezin zie je hieronder.

Surfbeeld: Fjordlapse Photography

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP