Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Nieuwe familieportretten van Noorse royals

Kroonprins Haakon van Noorwegen werd gisteren 45 en vierde dat tijdens een vakantie in eigen land. Het Noorse hof deelde ter gelegenheid van Haakon's verjaardag twee nieuwe familiefoto's. En het is wel even opletten geblazen, want op de groepsfoto staat ook een hond, maar die hadden wij bijna nie...

Zien: Nieuwe familieportretten van Noorse royals

Kroonprins Haakon van Noorwegen werd gisteren 45 en vierde dat tijdens een vakantie in eigen land. Het Noorse hof deelde ter gelegenheid van Haakon's verjaardag twee nieuwe familiefoto's. En het is wel even opletten geblazen, want op de groepsfoto staat ook een hond, maar die hadden wij bijna niet gezien!

Op de ene foto (hierboven) poseert de jarige met zijn echtgenote kroonprinses Mette-Marit en hun twee kinderen prinses Ingrid Alexandra (14) en de 12-jarige prins Sverre Magnus.

Op het andere kiekje poseert kroonprins Haakon met zijn gezin, zijn ouders koning Harald en koningin Sonja, zijn zus Märtha Louise en haar dochter Maud Angelica Behn. En de hond dus. Zie jij 'm?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.