Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Meghan als koffermeisje

Ze mag dan nu bijna-royal zijn, Meghan Markle was heus niet altijd zo beroemd. Tien korte jaren geleden was ze nog koffermeisje bij Deal Or No Deal. “Voor mij valt dat programma in de categorie ‘dingen die ik deed om de eindjes aan elkaar te knopen’ terwijl ik auditie deed”, vertelde Meghan hier ...

Zien: Meghan als koffermeisje

Ze mag dan nu bijna-royal zijn, Meghan Markle was heus niet altijd zo beroemd. Tien korte jaren geleden was ze nog koffermeisje bij Deal Or No Deal.

“Voor mij valt dat programma in de categorie ‘dingen die ik deed om de eindjes aan elkaar te knopen’ terwijl ik auditie deed”, vertelde Meghan hier een paar jaar geleden al over aan mannenblad Esquire. “Ik heb er vooral van geleerd wat ik liever met mijn tijd deed.”

From "Deal or No Deal" to royalty: Ex-game show models recall working with Meghan Markle. https://t.co/2NxDlEe7Q8 pic.twitter.com/nEDkCxGXsq— Inside Edition (@InsideEdition) May 22, 2017

Niet op torenhoge hakken en breed grijnzend met een gouden koffertje staan dus. Maar eerlijk is eerlijk: het stond haar prachtig. Bekijk Meghans oude promotiekiekjes hier.