Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben gisteravond officieel afscheid genomen van het presidentieel paar van Singapore. Dat deden ze na het regeringsdiner waar premier Rutte de gastheer van was.

Hier zie je Máxima en Willem-Alexander hun entree maken bij het Binnehof. Máxima draagt een kleurrijk jumpsuit van Etro.

Article continues after the ad

Tussen het eten door werd gepraat over onderwijs en innovatie, de circulaire economie en 'sociale inclusie'. Onderwerpen die tijdens het woensdag begonnen driedaagse staatsbezoek van Yacob al meer aan de orde zijn geweest.

President Halimah Yacob dankte in haar korte tafelrede meermaals voor het hartelijke welkom dat haar en haar gezelschap was bereid. "Ik geloof echt dat u alles uit de kast heeft gehaald", zei ze. 

Na afloop van het diner nam het presidentieel paar officieel afscheid van koning en koningin. Yacob rondt haar staatsbezoek vrijdag af in Eindhoven.

Beeld: ANP/Instagram Koninklijkhuis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in