Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben gisteravond officieel afscheid genomen van het presidentieel paar van Singapore. Dat deden ze na het regeringsdiner waar premier Rutte de gastheer van was.

Hier zie je Máxima en Willem-Alexander hun entree maken bij het Binnehof. Máxima draagt een kleurrijk jumpsuit van Etro.

More content below the advertising

Tussen het eten door werd gepraat over onderwijs en innovatie, de circulaire economie en 'sociale inclusie'. Onderwerpen die tijdens het woensdag begonnen driedaagse staatsbezoek van Yacob al meer aan de orde zijn geweest.

President Halimah Yacob dankte in haar korte tafelrede meermaals voor het hartelijke welkom dat haar en haar gezelschap was bereid. "Ik geloof echt dat u alles uit de kast heeft gehaald", zei ze. 

Na afloop van het diner nam het presidentieel paar officieel afscheid van koning en koningin. Yacob rondt haar staatsbezoek vrijdag af in Eindhoven.

Beeld: ANP/Instagram Koninklijkhuis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in