Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: Máxima trotseert de herfst

Groen is van alle seizoenen, maar qua schoeisel wordt het lastig, als de herfst weer begint. Weet ook Máxima, die haar hakken een avondje thuisliet. Ze combineerde haar prachtige (zij het best een beetje gevaarlijke, gezien de wind) jurk met split van Zeus + Dione niet zoals we van haar gewend zi...

Zien: Máxima trotseert de herfst

Groen is van alle seizoenen, maar qua schoeisel wordt het lastig, als de herfst weer begint. Weet ook Máxima, die haar hakken een avondje thuisliet.

Ze combineerde haar prachtige (zij het best een beetje gevaarlijke, gezien de wind) jurk met split van Zeus + Dione niet zoals we van haar gewend zijn met een goed paar hakken, maar met opvallende slippertjes. Best fris, maar veel minder slipgevaarlijk. En Máxima zou Máxima niet zijn als ze er geen complete outfit van wist te maken: ze maakte de outfit keurig af met een op haar schoenen gematcht tasje.

De koningin droeg deze look in Amsterdam, bij de uitreiking van de LOEY Awards voor de beste online ondernemers van het jaar. Ze is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.