Groen is van alle seizoenen, maar qua schoeisel wordt het lastig, als de herfst weer begint. Weet ook Máxima, die haar hakken een avondje thuisliet.

Ze combineerde haar prachtige (zij het best een beetje gevaarlijke, gezien de wind) jurk met split van Zeus + Dione niet zoals we van haar gewend zijn met een goed paar hakken, maar met opvallende slippertjes. Best fris, maar veel minder slipgevaarlijk. En Máxima zou Máxima niet zijn als ze er geen complete outfit van wist te maken: ze maakte de outfit keurig af met een op haar schoenen gematcht tasje.

De koningin droeg deze look in Amsterdam, bij de uitreiking van de LOEY Awards voor de beste online ondernemers van het jaar. Ze is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.
 

De Britse royal family kennen we goed, maar een aanverwante royal zien we maar zelden: Laura Lopes, de dochter van Camilla.

Laura (40) is het stiefzusje van Will en Harry, de dochter van Camilla en haar eerste man Andrew Parker Bowles. Ze heeft ook nog een broer, Tom, die door zijn werk als schrijver vaker in de pers is. Maar Laura, die zien we maar zelden.

Daar komt op de bruiloft van Harry en William naar verwachting verandering in: Laura zou zeker weten een uitnodiging krijgen. Ze was ook op het huwelijk van Will en Kate, en haar dochtertje Eliza (10) was toen ook een van de bruidsmeisjes.

Dikke kans dus dat zij ook dit keer weer mag meelopen met de bruid. Zoontjes Gus en Louis (een tweeling van 8) krijgen wellicht ook een rol. Wij houden onze ogen voor ze open.

Och, wat is het toch heerlijk speculeren over die royal wedding (nog maar drie maanden!). Zelfs op de schoenen wordt gegokt.

De Britten krijgen er geen genoeg van. En hebben nu ontdekt: grote kans dat Meghan Markle voor deze pumps gaat. Reden? Ze zijn van haar favoriete shoe designer Sarah Flint, met wie ze een goede band heeft. Ook Amal Clooney is fan. Meghan droeg Flints schoenen al lang voor ze met Harry ging. Ze droeg ook een bruin paar tijdens de Invictus Games in Toronto waar ze naast Harry zat - zie de foto boven -; met als gevolg dat die schoenen in no time waren uitverkocht.

Maar to the point nu: waarom deze schoenen? Omdat ze sparklen, sexy zijn en feestelijk. De ultieme trouwhakken. Wat denk jij: gaan dit ze worden?