Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: kerst bij de Noren

Het Noorse koningshuis heeft de jaarlijkse kerstkiekjes vrijgegeven. Waarop prinses Ingrid straalt, en Mette-Marits zoon Marius de grote afwezige is. Op de stijlvolle foto's zien we koning Harald en koningin Sonja, hun zoon kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit en hun kinderen prinses Ingrid (...

Zien: kerst bij de Noren

Het Noorse koningshuis heeft de jaarlijkse kerstkiekjes vrijgegeven. Waarop prinses Ingrid straalt, en Mette-Marits zoon Marius de grote afwezige is.

Op de stijlvolle foto's zien we koning Harald en koningin Sonja, hun zoon kroonprins Haakon en prinses Mette-Marit en hun kinderen prinses Ingrid (13) en prins Sverre (12) de kerstboom optuigen. Een stralend mooie familie, met een speciale glansrol voor Ingrid die langzaamaan haar eerste royaltaken oppakte in 2017.

Grote afwezige tijdens al deze kerstigheden was Marius Borg Høiby, de 20-jarige zoon die Mette-Marit al had toen ze prins Haakon leerde kennen. Niet ongebruikelijk: de jongen woonde tot voor kort in Amerika en loopt sinds dit najaar stage bij Philipp Plein in Milaan. Als hij toevallig in Noorwegen is, doet hij gezellig mee aan de shoot, zoals bijvoorbeeld hieronder, voor de kerstshoot van 2015.