De bruidsjurk van Kate Middleton kennen we allemaal. Maar wist je dat de duchess of Cambridge na haar publieke jawoord nog een tweede jurk droeg?

De gemiddelde bruid kan er alleen maar van dromen (of droomt er niet eens van), maar een beetje celebrity of royal trouwt niet voordat er een reeksje jurken in de kast hangt. Bij wijze van back-up en in geval van ongelukjes wel zo handig.


Nog een McQueen
Zo ook Kate Middleton, die na het openbare deel van haar royal wedding met Will, op 29 april 2011, fluks een andere creatie van Sarah Burton voor Alexander McQueen aantrok. En ja: ook heur beroemde haar direct even een makeover gaf.

Minder iconisch, maar ook hartstikke prachtig. Je ziet Kate’s tweede bruidslook hieronder.


 

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP