Doordat de spotlights zó fel op schoonzus Meghan schenen, viel het minder op. Maar duchess Kate is toch echt vijf maanden niet aan het werk geweest na de geboorte van prins Louis. Gisteren (dinsdag) maakte ze haar triomfantelijke terugkeer in Londen.

Kate ging op bezoek bij een instelling voor 'outdoor' onderwijs, een lekker casual comebackje dus. En ze zag er schitterend uit in een stoere outfit inclusief haar favoriete (en inmiddels bijna antieke) laarzen. 

Article continues after the ad

Na de geboorte van George en Charlotte nam de duchess veel minder tijd vrijaf. Dit heeft volgens insiders te maken met het feit dat ze nu drie kinderen heeft om voor te zorgen, maar is volgens velen ook een manier geweest voor Kate om haar nieuwe schoonzus even vrij baan te geven.

De komende weken gaan we Kate weer lekker veel zien. Volgende week wordt ze voor World Mental Health Day samen met Wiliam en misschien óók wel Meghan en Harry verwacht bij een liefdadigheidsevenement. Een paar dagen later is de hele harde kern bij de bruiloft van Will en Harry's nichtje Eugenie. Dan zien we Kate voor het eerst weer echt op chique.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔹️NEW🔹️ Video by @senuritau 💝 ... Follow 👉 @george_charlotte_louis 👈 for more amazing photos and daily updates about the children of Cambridge ______________________________ #princesscharlotte #princesscharlotteofcambridge #charlotteelizabethdiana #princegeorge #princegeorgeofcambridge #harryandmeghan #georgealexanderlouis #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #williamandkate #katemiddleton #britishroyalfamily #princesskate #royalty #royal #royalbaby #royalchildren #royalfamily #catherinemiddleton  #princelouisofcambridge#princelouis #katemiddletonstyle #queenelizabeth #meghanmarkle #princeharry #britishmonarchy #kensingtonpalace #hrh #windsor

Een bericht gedeeld door George, Charlotte & Louis (@george_charlotte_louis) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in