Doordat de spotlights zó fel op schoonzus Meghan schenen, viel het minder op. Maar duchess Kate is toch echt vijf maanden niet aan het werk geweest na de geboorte van prins Louis. Gisteren (dinsdag) maakte ze haar triomfantelijke terugkeer in Londen.

Kate ging op bezoek bij een instelling voor 'outdoor' onderwijs, een lekker casual comebackje dus. En ze zag er schitterend uit in een stoere outfit inclusief haar favoriete (en inmiddels bijna antieke) laarzen. 

Na de geboorte van George en Charlotte nam de duchess veel minder tijd vrijaf. Dit heeft volgens insiders te maken met het feit dat ze nu drie kinderen heeft om voor te zorgen, maar is volgens velen ook een manier geweest voor Kate om haar nieuwe schoonzus even vrij baan te geven.

De komende weken gaan we Kate weer lekker veel zien. Volgende week wordt ze voor World Mental Health Day samen met Wiliam en misschien óók wel Meghan en Harry verwacht bij een liefdadigheidsevenement. Een paar dagen later is de hele harde kern bij de bruiloft van Will en Harry's nichtje Eugenie. Dan zien we Kate voor het eerst weer echt op chique.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔹️NEW🔹️ Video by @senuritau 💝 ... Follow 👉 @george_charlotte_louis 👈 for more amazing photos and daily updates about the children of Cambridge ______________________________ #princesscharlotte #princesscharlotteofcambridge #charlotteelizabethdiana #princegeorge #princegeorgeofcambridge #harryandmeghan #georgealexanderlouis #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #williamandkate #katemiddleton #britishroyalfamily #princesskate #royalty #royal #royalbaby #royalchildren #royalfamily #catherinemiddleton  #princelouisofcambridge#princelouis #katemiddletonstyle #queenelizabeth #meghanmarkle #princeharry #britishmonarchy #kensingtonpalace #hrh #windsor

Een bericht gedeeld door George, Charlotte & Louis (@george_charlotte_louis) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ze zijn er vroeg bij dit jaar, maar Prins Charles, Prins William en Prins Harry deelden gisteren alledrie hun kerstkaarten op social media. En daar zitten heel wat leuke plaatjes tussen!

De foto is afgelopen zomer gemaakt door Hugo Burnand. Hij was tijdens het huwelijk van prins William en Kate de officiële bruiloftsfotograaf dus hij weet wel hoe je een koninklijk paar goed op de foto zet.

"Ik wens u allen een heel gelukkige kerst en nieuwjaar", staat er op het kaartje dat in de kerstboom hangt. Op de foto naast de tekst zit de prins van Wales samen met Camilla op een bankje in de tuin van Clarence House.

William deelde een leuke foto van heel de familie als kerstwens.

En Prins Harry koos voor een nieuw vrijgegeven foto die genomen werd op zijn trouwdag met Meghan.

Beeld: Pinterest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin sjeeste de afgelopen weken weer van hot naar her met de koninklijke koffers. Inmiddels kennen we de kast van Máxima dus van binnenuit. Wat haar erg goed staat: pied-de-poule.

 

 

En daar zagen we de koningin ook vaak in verschijnen. Daarom hieronder een mooi lijstje. 

1. Van top tot teen

Toen de president van Singapore samen met haar man een bezoek bracht aan Nederland koos de koningin voor pied-de-poule. En wel van top tot teen. De stijlvolle outfit is van Natan.

2. Twinning

De koningin en de Belgische koningin Mathilde leken wel modezusjes in 2007. De twee droegen bij een bezoek aan het Gemeentemuseum in Den Haag allebei een outfit in dezelfde print. Mathilde droeg een jas van Edouard. Maxima koos voor Oscar de la Renta. 

3. Recyclen

Máxima gaat ook weleens op de recycle-tour. Toen ze een bezoek bracht aan Zwitserland zagen we een broekpak voorbij komen die we al eerder hadden gespot. En wel twaalf dagen voor haar bezoek aan het land. De koningin droeg het pak (Natan) eerder bij de opening van Musis in Arnhem.

4. Blauwtje

Tijdens het Koningsdagconcert (2015) in Dordrecht droeg koningin Máxima een kobaltblauwe japon met pied-de-poule print. Ontwerper van de jurk is de Amerikaan Michael Kors. 

5. Bekende print

Toen de koningin een toespraak hield voor een groep Haagse studenten koos ze wederom voor de print die haar geweldig staat. Máxima droeg tijdens het seminar een robe manteau van Natan. Een bekende outfit die Máxima al vaker aan heeft gehad. 

Bron: Vorsten/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in