Doordat de spotlights zó fel op schoonzus Meghan schenen, viel het minder op. Maar duchess Kate is toch echt vijf maanden niet aan het werk geweest na de geboorte van prins Louis. Gisteren (dinsdag) maakte ze haar triomfantelijke terugkeer in Londen.

Kate ging op bezoek bij een instelling voor 'outdoor' onderwijs, een lekker casual comebackje dus. En ze zag er schitterend uit in een stoere outfit inclusief haar favoriete (en inmiddels bijna antieke) laarzen. 

More content below the advertising

Na de geboorte van George en Charlotte nam de duchess veel minder tijd vrijaf. Dit heeft volgens insiders te maken met het feit dat ze nu drie kinderen heeft om voor te zorgen, maar is volgens velen ook een manier geweest voor Kate om haar nieuwe schoonzus even vrij baan te geven.

De komende weken gaan we Kate weer lekker veel zien. Volgende week wordt ze voor World Mental Health Day samen met Wiliam en misschien óók wel Meghan en Harry verwacht bij een liefdadigheidsevenement. Een paar dagen later is de hele harde kern bij de bruiloft van Will en Harry's nichtje Eugenie. Dan zien we Kate voor het eerst weer echt op chique.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔹️NEW🔹️ Video by @senuritau 💝 ... Follow 👉 @george_charlotte_louis 👈 for more amazing photos and daily updates about the children of Cambridge ______________________________ #princesscharlotte #princesscharlotteofcambridge #charlotteelizabethdiana #princegeorge #princegeorgeofcambridge #harryandmeghan #georgealexanderlouis #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #williamandkate #katemiddleton #britishroyalfamily #princesskate #royalty #royal #royalbaby #royalchildren #royalfamily #catherinemiddleton  #princelouisofcambridge#princelouis #katemiddletonstyle #queenelizabeth #meghanmarkle #princeharry #britishmonarchy #kensingtonpalace #hrh #windsor

Een bericht gedeeld door George, Charlotte & Louis (@george_charlotte_louis) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin heeft een koninklijke walk-in-closet waar we allemaal jaloers op zijn. Ze schijnt zo'n 800 outfits te hebben en daar komen elk jaar om en nabij 50 stuks bij. Veel outfits zien we vaker voorbijkomen. 

Je denkt dan dat het iets nieuws is, maar de koningin geeft dan net een andere twist aan de betreffende look.

More content below the advertising

Net iets korter

Zoals bijvoorbeeld de prachtige japon die Máxima afgelopen week droeg bij een bezoek aan Jordanië. Het gaat om een ingekorte versie van een japon van Giambattista Valli. 

Twee keer het blauwtje

Uiteraard was dat niet de enige keer, want ook de blauwe inauguratiejurk van Jan Taminiau uit 2013 wist ze op een slimme manier nog een keer te dragen. Een paar jaar later kwamen we deze japon namelijk weer bij een staatsbezoek aan Denemarken tegen, maar dan gedragen zonder de statige cape.

2013

2015

Iets aangepaste versie

De koningin heeft ons ook verrast tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014. Daarin verscheen ze namelijk in een felgroene japon van haar schoonmoeder Beatrix. Alleen heeft ze deze wel wat laten aanpassen: zo zijn de accenten (zoals bij de hals en de mouwen) anders.

Bron: Modekoninginmaxima/Blauw Bloed Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De drie A's maken zich klaar voor hun wintersportvakantie in Lech. Wij blikken terug op hun eerste keer samen in Oostenrijk, in 2008.

Prinses Ariane (11) zoeft nu zo weg op de ski's, maar in 2008 was zij nog maar tien maanden oud - en daarmee de jongste Oranje op de kinderpiste van Lech. Een doorslaand succes was haar eerste sneeuwfotosessie niet (het prinsesje was verkouden en huilerig), maar wat pakten de foto's heerlijk uit!

More content below the advertising

Papa moest af en toe flink troosten

En ook zusje Alexia vond het niet altijd even lollig...

Maar de kroonprinses toonde zich een doorgewinterd voorbeeld.

In 2008 vierden de Oranjes in precies dezelfde samenstelling de voorjaarsvakantie als in 2019: met prins Constantijn en zijn gezin, en prinses Beatrix.

Maandag lees je op Nouveau.nl alles over de jaarlijkse fotosessie in Lech.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in