Romantisch maar verdacht reisje

Dat prins Harry zijn Meghan voor haar verjaardag op een reisje trakteert, is niet onverwacht. Maar dat het koppel nu uitgerekend naar Afrika is vertrokken…

Een fotograaf van de Britse krant The Sun spotte het koppel dit weekend op de luchthaven van Botswana, waar de twee de komende dagen genieten van een verjaardagsreisje buiten de spotlights. Waarmee verhalen over een mogelijke verloving realistischer dan ooit lijken.


Favoriete plek
Immers deed ook prins William zijn aanzoek in Afrika (hij ging voor Kate op een knie in Kenia), en staat Botswana breed bekend als Harry’s favoriete plek ter wereld. Hij werkt er regelmatig aan liefdadigheidsprojecten, met neushoorns bijvoorbeeld. De prins doet niets om de geruchten over een aanstaand aanzoek te verstommen, kortom.

Thuishaven
“Harry plant deze vakantie al heel lang”, deelt een insider met The Sun. “Hij heeft er alles aan gedaan om het romantisch te maken,  van boottochtjes tot wandelingen bij zonsopkomst en nachten onder de sterren. Harry ziet Afrika als zijn spirituele thuishaven, hij kan daar echt ontsnappen aan zijn leven.”

Ook Meghan heeft al een band met het continent: zij bezocht vorig jaar Rwanda als World Vision Global Ambassador.

 

Ons koningspaar gaat deze week op staatsbezoek in Luxemburg. Dus pakt Máxima deze Tweede Pinksterdag alvast haar koffer. Met misschien wel deze outfits erin.

Het was in mei 2013 een van haar eerste kennismakingsbezoeken in het buitenland. Leuk dus, dat Máxima zo kort na haar vijfjarig jubileum als koningin weer terugkeert. Destijds gooide ze hoge ogen in Natan, en geheid dat die designer ook nu weer in de garderobe meereist.

Net als wellicht Máxima's andere favorieten Claes Iversen en Jan Taminiau. Nouveau dook in hun collecties op zoek naar pareltjes die Máxima nog niet gedragen heeft, maar wie weet wel debuteert, op Luxemburgse bodem. Wij zien haar in elk geval wel shinen in (variaties op) deze beauties.

Van Natan:Van Jan Taminiau:


Van Claes Iversen:

Beeld: ANP/Jan Taminiau/Natan/Claes Iversen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...