Meghan en Harry delen hun geluk

Harry en Meghan zijn verloofd én verliefd. En wat straalde dat ervan af tijdens de photo call op Kensington Palace, waar Meghan voor het eerst haar ring showde.

De twee deelden hun geluk met de wereld vanuit The Sunken Garden van Kensington Palace, de plek waar Harry al jaren woont. Het was een bijzonder moment op een al even bijzondere locatie: The Sunken Garden was een van Diana's favoriete plekken bij het paleis, waar zij ooit ook woonde. Zo was ze er in iedereens gedachten toch een beetje bij.

Alvast in het wit
Meghan kwam voor de gelegenheid alvast in het wit (noem het een voorproefje), en leek haar zenuwen goed de baas. Harry meldde dat het stel 'thrilled' is dat ze nu eindelijk als verloofden door het leven kunnen. En Meghan beaamde alvast even dat het aanzoek héél romantisch was, al bewaren ze de details voor een iets later moment. En natuurlijk liet ze ook even vol trots haar prachtige ring zien.

Blije zwager en schoonzus
Kate en Will lieten zich niet zien bij de aankondiging, maar lieten wel weten hoe ze denken over Harry's blije nieuws. "We zijn heel blij voor Harry en Meghan. Het is geweldig geweest om Meghan te leren kennen, en om te zien hoe gelukkig zij en Harry samen zijn", liet het koppel via een verklaring weten.

Gezellig op Kensington
Gelukkig maar, want ze gaan genoeg van elkaar zien de komende jaren. Kate en Will wonen samen met hun kinderen sinds kort ook fulltime op Kensington Palace, en Meghan versterkt de royal gelederen daar straks dus ook. Al gaan er ook verhalen dat zij en haar twee hondjes er in het diepste geheim al een week bij in wonen.

Samen op tv
Vanavond is het tijd voor nóg een debuut voor het verloofde koppel: dan geven ze op de Britse televisie hun eerste interview samen. Houd Nouveau.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: