Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zien: de kerstbomen van de queen

Oké, ze is er tijdens de feestdagen amper. Maar toch heeft koningin Elizabeth Windsor Castle helemaal kerstklaar laten maken. Het resultaat is prachtig. Traditiegetrouw viert de queen kerst samen met haar naaste familie in Norfolk op Sandringham, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken op ha...

Zien: de kerstbomen van de queen

Oké, ze is er tijdens de feestdagen amper. Maar toch heeft koningin Elizabeth Windsor Castle helemaal kerstklaar laten maken. Het resultaat is prachtig.

Traditiegetrouw viert de queen kerst samen met haar naaste familie in Norfolk op Sandringham, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken op haar andere paleizen: Windsor Castle heeft alvast een flinke kersttint gekregen, omdat de koningin daar in december ook een paar dagen wil doorbrengen. En dan natuurlijk wel in feestelijke sferen.

In St. George’s Hall staat een spar uit eigen tuinen van bijna tien meter hoog. De Crimson Drawing Room heeft een iets kleiner exemplaar staan, uiteraard behangen in rood. Wij zouden er best een avondje onder willen liggen.