We zien prinsessen niet vaak zó gewaagd gekleed

In haar knalrode jurk met diep decolleté kon Charlene zo door voor een van de televisiebeauty’s die naar Monaco waren afgereisd voor een festivalletje.

Dat Charlene van Monaco modieus gezien graag opvalt, is natuurlijk geen geheim. Toch maakte de prinses het deze week tijdens het Monte Carlo TV Festival wel heel bont. Ze kwam in haar favoriete kleur rood opdagen, inclusief vampy halslijn die we bij prinsessen eigenlijk nooit zien. Probeer daar maar eens bij weg te kijken.

Dat is precies wat de verzamelde acteurs (onder wie de smakelijke Matt Bomer hierboven, en een deel van de cast van The Bold & The Beautiful) gedacht moeten hebben. Eyes up here. Ondertussen stak Albert toch wat schamel af bij al die mooie televisiemensen. Je ziet Charlene denken: wat nou als ik straks gewoon ook op dat vliegtuig naar LA stap…

 

Een drukte van jewelste op Paleis Noordeinde, waar twee avonden op rij hoogwaardigheidsbekleders werden ontvangen door een stralend koningspaar.

Ons koningspaar ontving vanavond (dinsdag) de voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon en zijn echtgenote op Paleis Noordeinde. Daarbij droeg Máxima opvallend genoeg (en lekker down to earth) dezelfde outfit van Claes Iversen die ze vandaag droeg in Zeeland.

Het was druk op Noordeinde deze week: maandagavond verwelkomden Willem-Alexander en Máxima ook al de Chinese premier Li Keqiang en zijn vrouw. Die ontmoeting stond in het teken van de goede betrekkingen tussen China en Nederland. De Oranjes gaan zelf ook geregeld naar China voor een bezoekje. Voor die gelegenheid koos de koningin voor een Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen vanavond Ban Ki-moon, de voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties, op Paleis Noordeinde. Hij neemt zijn vrouw Yoo Soon-Taek mee.

Ban Ki-moon is in Nederland vanwege de lancering van de Global Commission on Adaptation. Deze internationale klimaatcommissie, opgericht op initiatief van Nederland, gaat met landen wereldwijd in gesprek zich te wapenen tegen de gevolgen van klimaatverandering. 

Ban Ki-moon is voorzitter van de commissie.

Het koningspaar kent Ban Ki-moon goed. Willem-Alexander had met hem te maken als voorzitter van de VN-adviesraad water- en sanitatie en Máxima als pleitbezorger voor betere toegang tot financiële diensten.

In 2016 werd Ban Ki-moon ook al eens met zijn vrouw ontvangen op Noordeinde, toen voor een diner.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in