Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zeldzame foto’s: Charlotte Casiraghi met zoontje Raphaël

We hebben hem sinds zijn geboorte ruim drie jaar geleden zelden gezien, maar tijdens de Grand Prix van Monaco verscheen Raphaël dan eindelijk groots ten tonele. Als de Monegasken ergens goed in zijn, dan is het wel om hun fans hebberig te houden. Zo strooien ze niet bepaald met foto’s van de alle...

Zeldzame foto’s: Charlotte Casiraghi met zoontje Raphaël

We hebben hem sinds zijn geboorte ruim drie jaar geleden zelden gezien, maar tijdens de Grand Prix van Monaco verscheen Raphaël dan eindelijk groots ten tonele.

Als de Monegasken ergens goed in zijn, dan is het wel om hun fans hebberig te houden. Zo strooien ze niet bepaald met foto’s van de allerkleinsten hun prinsdom. Des te verrassender was het dus dat Charlotte Casiraghi (30, de dochter van Caroline) afgelopen zaterdag ineens doodleuk met haar Raphaël op de arm aanschoof bij oom prins Albert om de winnaars van de Grand Prix te feliciteren.

De kleine Raphaël had zichtbaar weinig last van alle aandacht en speelde zonder op of om te kijken op het podium met zijn eigen raceautootje. Niet aanwezig was Charlotte’s huidige vlam, filmproducent Dimitri Rassam (35). Met hem werd ze vorige week nog gespot op een feestje tijdens de International Art Biennale. Ook met de vader van Raphaël, de Franse komiek Gad Elmaleh van wie ze in oktober 2015 brak, is het contact nog goed. “We zijn nog altijd close. We blijven een familie”, zei hij hier vorig jaar over.