We hebben hem sinds zijn geboorte ruim drie jaar geleden zelden gezien, maar tijdens de Grand Prix van Monaco verscheen Raphaël dan eindelijk groots ten tonele.

Als de Monegasken ergens goed in zijn, dan is het wel om hun fans hebberig te houden. Zo strooien ze niet bepaald met foto’s van de allerkleinsten hun prinsdom. Des te verrassender was het dus dat Charlotte Casiraghi (30, de dochter van Caroline) afgelopen zaterdag ineens doodleuk met haar Raphaël op de arm aanschoof bij oom prins Albert om de winnaars van de Grand Prix te feliciteren.

De kleine Raphaël had zichtbaar weinig last van alle aandacht en speelde zonder op of om te kijken op het podium met zijn eigen raceautootje. Niet aanwezig was Charlotte’s huidige vlam, filmproducent Dimitri Rassam (35). Met hem werd ze vorige week nog gespot op een feestje tijdens de International Art Biennale. Ook met de vader van Raphaël, de Franse komiek Gad Elmaleh van wie ze in oktober 2015 brak, is het contact nog goed. “We zijn nog altijd close. We blijven een familie”, zei hij hier vorig jaar over.


Beeld: action pres/REX/Shutterstock

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: