Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow! Máxima in temperamentvol (en sexy!) rood

Een officieel staatsbanket is altijd een mooie gelegenheid om onze koningin op chique te zien. Vanavond was niet anders. De koningin schitterde in een nieuwe Claes Iversen. Het koningspaar verwelkomde vanochtend (woensdag) president Halimah Yacob van de Republiek Singapore en haar echtgenoot op d...

Wow! Máxima in temperamentvol (en sexy!) rood

Een officieel staatsbanket is altijd een mooie gelegenheid om onze koningin op chique te zien. Vanavond was niet anders. De koningin schitterde in een nieuwe Claes Iversen.

Het koningspaar verwelkomde vanochtend (woensdag) president Halimah Yacob van de Republiek Singapore en haar echtgenoot op de Dam. De koning ging daarna met de president op pad, waarna er natuurlijk de nodige voorbereidingen voor het banket op de planning stonden.

Dat de koningin zou uitpakken was al wel duidelijk, maar de vlammende nieuwe Claes Iversen (in vurig rood) was wel héél spectaculair. Sexy staatshoofdelijk, om het beestje een naam te geven.

Morgen is het de beurt aan Máxima om de president rond te leiden. Halimah Yacob blijft nog tot en met vrijdag in ons land, al nemen de Oranjes donderdagavond na het regeringsdiner al afscheid.

Beeld: Hollandse Hoogte/Claes Iversen
Bron outfit: Modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in