Ze is een bikkel hoor, de Duchess van Cambridge: zwanger van de derde en nog volop aan het werk. Hoewel de Britten vermoeden dat komende week weleens haar laatste voorlopige werkweek kan zijn…

Aanstaande woensdag staat er nog iets op de agenda. Dan opent ze het nieuwe hoofdkwartier van Place2Be in Londen, een liefdadigheidsorganisatie voor de mentale gezondheid van kinderen, waarvan Kate beschermvrouwe is.

En aangezien ze in april gaat bevallen en ze voor de geboortes van kleine George en Charlotte ook een maand van tevoren stopte met haar bezigheden, is de kans groot dat we Kate na woensdag 7 maart niet meer in het openbaar gaan zien. Dan gaat ze lekker verdiend met de voetjes omhoog op een van de royale banken in Kensington Palace.

Boy or girl?

En dan begint het wachten op het grote nieuws: een prinsje of prinsesje? Een jongetje, gokken velen. Door de manier waarop ze haar prachtige buik ‘draagt’ en omdat ze zich de afgelopen tijd veelvuldig in blauw heeft gehuld. Afgelopen week nog, toen de 'Fab Four' (Kate, William, Harry & Meghan) bij elkaar kwam voor hun Royal Foundation.

Nu ja, eerst maar met verlof. Het is haar gegund. Kunnen zij en William – van de week grapte ze nog dat hij ‘in denial is’ over deze zwangerschap – zich rustig voorbereiden op nummer drie.

 

Beeld: Getty Images

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: