Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wist je dit over de royal baby?

Het is 2018, en dus het jaar van Baby Cambridge nummertje drie. Er is nog niet veel bekend over het kleintje. Maar wist je dat... …Diana de eerste Britse royal was die in het ziekenhuis beviel? Tot 1982 kwamen Windsor-baby’s thuis ter wereld. Een traditie die Kate voor baby nummer drie weer schij...

Wist je dit over de royal baby?

Het is 2018, en dus het jaar van Baby Cambridge nummertje drie. Er is nog niet veel bekend over het kleintje. Maar wist je dat...

  1. …Diana de eerste Britse royal was die in het ziekenhuis beviel? Tot 1982 kwamen Windsor-baby’s thuis ter wereld. Een traditie die Kate voor baby nummer drie weer schijnt te overwegen.



  2. …George de eerste Britse troonopvolger is die naar een publieke basisschool gaat? William en Harry zaten allebei op een privéschool, net als hun vader. Koningin Elizabeth kreeg thuis les.
  3. …De nieuwe Baby Cambridge straks verwelkomd wordt met 62 kanonschoten vanuit de Tower of London? (En nog eens 41 schoten vanuit Green Park.)
  4. …Will en Kate er bij zowel George als Charlotte voor kozen het geslacht van hun kindje niet vooraf te weten? Door de nogal blauwe kerstkaart eind december vermoeden fans overigens dat het ditmaal anders ligt.

    [[{"fid":"11292","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":1153,"width":890,"class":"media-element file-full-body","data-delta":"2"}}]]

  5. …Will zich net als elke vader gewoon zelf moet melden om zijn nieuwe zoon of dochter te registreren?
  6. …Het 58 jaar geleden is dat er meer dan twee kinderen geboren werden binnen een Windsor-gezin? De vier kinderen van koningin Elizabeth kregen elk twee kinderen. De laatste Windsor die er meer kreeg, was Elizabeth zelf.