Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willem-Alexander en Máxima betuigen medeleven na aanslag in Barcelona

Gisteren werd de wereld opgeschrikt door weer een terroristische aanslag, dit keer in Barcelona. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op Facebook hun medeleven betuigd na de terreurdaad in de Spaanse stad. Via hun officiële Facebookpagina melden ze: 'Wij leven mee met hen die zijn ge...

Willem-Alexander en Máxima betuigen medeleven na aanslag in Barcelona

Gisteren werd de wereld opgeschrikt door weer een terroristische aanslag, dit keer in Barcelona. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op Facebook hun medeleven betuigd na de terreurdaad in de Spaanse stad.

Via hun officiële Facebookpagina melden ze: 'Wij leven mee met hen die zijn getroffen door de aanslag in Barcelona en voelen ons verbonden met allen in Spanje en daarbuiten die zich keren tegen terreur en zich inzetten voor een samenleving zonder angst.'

Koning Filipe van Spanje en zijn echtgenote Letizia Ortiz

'Het zijn moordenaars'

De hele wereld reageert geschokt, dat geldt ook voor verschillende koningshuizen. Niet alleen onze koning en koningin deelden hun reactie. Het Spaanse koningshuis laat weten in een tweet: 'Het zijn moordenaars, maar wij laten ons niet terroriseren'. Het bericht werd in korte tijd door veel mensen geliket en gedeeld.

Ook koning Filip van België heeft via social media gereageerd.

Overal ter wereld wordt meegeleefd met de slachtoffers en hun nabestaanden. De Eiffeltoren doofde zijn lichten in Parijs. 

Bron beeld: Hollandse Hoogte