Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willem-Alexander: "Deze werkreis was super"

Vandaag sloten Koning Willem- Alexander en Máxima hun driedaagse werkbezoek aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland af. Tegen de Nederlandse en Duitse pers was de koning lovend over het bezoek. Hij sprak over een warme ontvangst en memoreerde het schitterende weer.  "We hebben weer ge...

Willem-Alexander: "Deze werkreis was super"

Vandaag sloten Koning Willem- Alexander en Máxima hun driedaagse werkbezoek aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland af. Tegen de Nederlandse en Duitse pers was de koning lovend over het bezoek.

Hij sprak over een warme ontvangst en memoreerde het schitterende weer.

 "We hebben weer gezien dat we veel moeten samenwerken met Duitsland en de Duitse deelstaten", zei Willem-Alexander in het Universiteitsziekenhuis van Saarland.

Hoogtepunt

Op de Duitse vraag wat het hoogtepunt was van het bezoek antwoordde de koning ontwijkend. "Ik kan en mag die vraag niet beantwoorden. Maar we zijn van hoogtepunt naar hoogtepunt gegaan."

Op de laatste dag ging het koningspaar naar het Volklingen Hutte werelderfgoed en ze bezochten het Uniklinikum des Saarlandes voor een bijeenkomst over eHealth en Ouderenzorg.

Bron en beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.