Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

WILLEM-ALEXANDER, de koning

Journalist Rob Knijff en fotograaf Hans Peters volgden het Koninklijk Huis ruim een kwart eeuw lang van dichtbij, met speciale belangstelling voor Willem-Alexander. Tot en met zijn Leidse studententijd speelde zijn leven zich grotendeels af buiten het zicht van de camera's. Knijff en Peters slaag...

WILLEM-ALEXANDER, de koning
willem-alexander-rob-knijff-boek-cover-9789462970342

Journalist Rob Knijff en fotograaf Hans Peters volgden het Koninklijk Huis ruim een kwart eeuw lang van dichtbij, met speciale belangstelling voor Willem-Alexander. Tot en met zijn Leidse studententijd speelde zijn leven zich grotendeels af buiten het zicht van de camera's.

Knijff en Peters slaagden er in de loop der jaren regelmatig in met de jonge prins te spreken en van dichtbij een indruk te krijgen van zijn vorming en opleiding. In elf hoofdstukken maakt de lezer kennis met alle facetten van Willem-Alexanders persoonlijkheid: geestig, sociaal, recht voor zijn raap, koppig, licht ontvlambaar, eigenzinnig, sportief. De journalistieke impressies uit de onbezorgde jaren, aangevuld met reisverslagen en vele persoonlijk uit de mond van de prins opgetekende anekdotes, geven een ongeposeerd en daardoor verrassend beeld van de prins op weg naar zijn koningschap.

Rob Knijff en Hans Peters

Rob Knijff was van 1978-1982 politiek redacteur voor De Telegraaf en van 1993-1999 de enige full-time Koninklijk Huis-verslaggever in Nederland. Hij vergezelde de prins op vele buitenlandse reizen en leerde hem in deze periode van nabij beter kennen.
Hans Peters won twee keer een eerste prijs in de Zilveren Camera en eenmaal de derde prijs in de World Press Photo.

Informatie

Prijs: € 19,95
www.bol.com