Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie wordt de nieuwe queen?

Seizoen twee van The Crown komt er in december aan, maar hoofdrolspeelster Claire Foy begint vast met teasen over haar opvolgster. In het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie is Claire nog gewoon te zien als koningin Elizabeth, maar met ingang van seizoen drie moet zij het veld ruimen vo...

Wie wordt de nieuwe queen?

Seizoen twee van The Crown komt er in december aan, maar hoofdrolspeelster Claire Foy begint vast met teasen over haar opvolgster.

In het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie is Claire nog gewoon te zien als koningin Elizabeth, maar met ingang van seizoen drie moet zij het veld ruimen voor een nieuwe koningin. Per seizoen gaat er namelijk ongeveer een decennium doorheen, en Claire is te jong om de queen op haar vijftigste te spelen.

Geheim

Wie dan wel? Dat is nu de grote vraag. Claire Foy weet het, zei ze vorige week tijdens een persconferentie voor haar nieuwe film Breathe. “Ik weet wie het gaat doen, en ik vertel jullie niets. Behalve dat het ontzettend geweldig, spannend en amazing is.”

Wij kunnen niet wachten op seizoen twee én seizoen drie. Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen, dat vanaf vrijdag 8 december te zien is.