Seizoen twee van The Crown komt er in december aan, maar hoofdrolspeelster Claire Foy begint vast met teasen over haar opvolgster.

In het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie is Claire nog gewoon te zien als koningin Elizabeth, maar met ingang van seizoen drie moet zij het veld ruimen voor een nieuwe koningin. Per seizoen gaat er namelijk ongeveer een decennium doorheen, en Claire is te jong om de queen op haar vijftigste te spelen.

Geheim
Wie dan wel? Dat is nu de grote vraag. Claire Foy weet het, zei ze vorige week tijdens een persconferentie voor haar nieuwe film Breathe. “Ik weet wie het gaat doen, en ik vertel jullie niets. Behalve dat het ontzettend geweldig, spannend en amazing is.”

Wij kunnen niet wachten op seizoen twee én seizoen drie. Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen, dat vanaf vrijdag 8 december te zien is.

 

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP