Behalve dat we reikhalzend uitkijken naar het bruidspaar, zijn de gasten ook meer dan de moeite waard. Déze beroemdheden spotten we tot nu toe (en ze geven zelf ook een kijkje achter de schermen.

Amal Clooney straalt in een gele Stella McCartney. Amal heeft een grappig lijntje met Meghan doordat ze dezelfde kapper hebben.

Oprah Winfrey gaat voor een prachtig, zomerse outfit

 

Royal Wedding! Oprah #royalwedding #meghanmarkle #princeharry

Een bericht dat is gedeeld door @ stylishinthecity op

Tennisster Serena Williams begon al vroeg vandaag! 

 

Follow my IG stories today to see me getting ready for my friends wedding #beingserena #freshface

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

En het eindresultaat:

De Beckhams, stijlvol als altijd:

Pippa Middleton, de zus van Kate is ook onderweg:

De Britse acteur Idris Elba:

En Meghans tegenspeler uit de hitserie Suits:

Beeld: ANP

 

Een oud cv inclusief headshot van Meghan Markle zag deze week via Instagram weer het licht. En staat vol verborgen talenten van de duchess.

Het acteer-cv stamt uit de naughties, en toont een lekker jonge Meghan met nog maar een paar acteerklussen, onder andere in de soap General Hospital en de rom-com A Lot Like Love met Ashton Kutcher (waar ze volgens haar curriculum vitae Natalie 'Hot Chick' speelde).

(Klik op het pijltje om het cv te zien)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meg's old headshot and actor's CV from the 2000s. Look at all of those hidden talents!

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Zoals gebruikelijk is op de cv's van acteurs nam Meghan ook een lijstje met speciale talenten op. Zo zegt ze vloeiend Spaans te spreken, over een aardig woordje Frans te beschikken, verschillende accenten te kunnen doen en een goede kickbokser (kan ze koningin Máxima mooi de hand schudden!) te zijn. 

Nu maar hopen dat Meghan niet overdreven heeft over haar taligheid (ook zoiets wat in acteerkringen veel gebeurt): vroeg of laat staat ze tegenover een Spaans- of Franstalige royal...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ka-ching! De Middletons verkopen het oude stulpje van dochters Kate en Pippa. En hopen meer dan een miljoen winst te maken.

Het gaat om de woning aan Old Church Street in de wijk Chelsea, waar zussen Kate en Pippa van 2002 tot 2010 samen woonden. Pa en ma Middleton kochten het huis destijds voor 850.000 euro, en doen het nu voor ruim twee miljoen euro van de hand. Nou stijgen de huizenprijzen in Londen natuurlijk sowieso, maar het oude huis van de toekomstige koningin levert natuurlijk wel een extra zakcentje op.

Of het nou in je budget past of niet, hier kun je lekker even neuzen in de oude woning van de royal zussen. Die is gelegen vlakbij de Theems, en allerlei metrostations, en drie slaapkamers en twee badkamers omvat. Het huis heeft drie verdiepingen, en dus ruimte zat om te genieten van huiselijke rust in de wereldstad.

Hoofdbeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in