Als die Engelsen ergens dol op zijn, is het wel een wedje leggen. De bookers aan de andere kant van de Noordzee, zijn er al vanaf de verloving van Prins Harry en Meghan druk mee.

Je kan op de gekste dingen een weddenschap afsluiten. Van welke gasten er komen tot hoe het haar van Harry geknipt wordt. Kijk maar even mee.

Er is een hele lijst van mogelijke gasten waar je afzonderlijk op in kan zetten, zoals Serena Williams (1-7), Elton John (1-50), Prins Harry’s ex-vriendin Chelsy Davy (1-2) and Markle’s “Suits” collega Patrick Adams (1-100) en de Obama’s (1-3).

Hoelang duurt de eerste kus?

Verder kun je gokken op het weer (regent het of niet) en hoe Harry’s haar zit, opgeschoren (1-2), helemaal kaal (6-4), een haartransplantatie (16-1) of een pruik (100-1). De kleur van de hoed van Queen Elizabeth, welke gasten huilen tijdens de ceremonie en de duur van de eerste kus doen ook mee.

Dat Meghan helemaal in het wit gaat, is goed voor 1-8. Ze is tenslotte al eerder getrouwd geweest, dus dat ze in het maagdelijk wit gaat, is niet helemaal zeker. Dat Harry in zijn militaire uniform voor het altaar staat, lijkt een zekerheidje, maar levert evengoed nog 1-12 op.

Ook op het diner worden weddenschappen afgesloten. Bijvoorbeeld op wat er geserveerd wordt n welke wijn daarbij geschonken wordt (1-3 voor een Californische, 5-4 voor een Britse variant)

De jurk

De ontwerper van Dé jurk is natuurlijk ook een dankbaar onderwerp. 2-1 op Ralph & Russo, wiens naam steeds vaker wordt genoemd en ook de jurk die Meghan droeg bij de verloving ontwierp. Verder worden Roland Mouret, Stewart Parvin, Erdem (die wij tippen!) en Victoria Beckham ook genoemd.

In ieder geval maakt dit het volgen van de bruiloft weer een stuk interessanter, waarvoor dank.

Bron: Huffington Post. Beeld: ANP/EPA Facundo Arrizabalaga

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Kleine kinderen zijn koppig. Ook als hun ouders toevallig royalty zijn. Dat bewijzen Gabriella en Jacques van Monaco momenteel stevig.

Charlene deed onlangs een boekje open over haar tweeling in het Franse magazine Pointe de Vue. Waaruit wel duidelijk werd wie er binnen het paleis echt met de scepter zwaait.

“Ze zijn met 3,5 jaar zó ontzettend vol met leven, dat ze soms gewoon te veel energie lijken te hebben”, deelt de lichtelijk overweldigde moeder met het magazine.

En nog erger: de twee kleine royals spannen enorm samen tegen papa en mama. “Ze zijn nog closer dan we ooit gedacht hadden”, aldus Charlene. “Jacques is heel gereserveerd, en zelfverzekerd. Hij neemt zijn tijd, observeert, en laat zich nergens toe dwingen. Gabriella is nergens bang voor en gaat overal op volle vaart op af.”

Blijkbaar is het een gouden combinatie. Charlene: “Jaques is de liefde van Gabriella’s leven. Albert en ik kunnen echt niet tussen die twee komen. Ze maken hun beslissingen samen. Soms zeggen ze gewoon nee tegen ons.”

Met effect. “Soms vragen we ons dan wel af of we inderdaad iets verkeerd doen. Maar die twee zijn nou eenmaal sterk samen. Dat hebben we maar te accepteren.”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Een koningin in spijkerbroek? Die van ons wel! Máxima straalde vorige week tijdens de zomerse fotosessie in een spijkerjurk van Co. Maar ze kiest wel vaker voor jeans of spijkerstof. Dit zijn haar 5 opvallendste denim/looks

Tijdens Koningsdag in 2004 verscheen Máxima in een spijkerjasje.

Royaltywatchers staken de loftrompet over deze hippe keuze. Ook leuk; Alexia droeg hetzelfde jasje dit jaar met Koningsdag. Er wordt niets weggegooid in huize Oranje-Zorregieta!

Tijdens het reizen is een par jeans natuurlijk een fijne keuze. Deze driekwartbroek droeg ze op reis naar Noorwegen. Het is niet onze favoriet, maar wel weer een opvallende keuze van de koningin.

Tijdens het klussen voor NLDoet draagt ze een strakker exemplaar. Wel zo praktisch.

Deze ´flare´ jeans mag er absoluut zijn! Stijlvol en toch trendy.

Maar over deze gaan we het nog wel even hebben. Wat een mooie, zomerse keuze was deze spijkerjurk met steekzakken van Co. Met de espadrilles was Máxima helemaal ´on trend´ voor de zomer.

Beeld: ANP en Pinterest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in