Als die Engelsen ergens dol op zijn, is het wel een wedje leggen. De bookers aan de andere kant van de Noordzee, zijn er al vanaf de verloving van Prins Harry en Meghan druk mee.

Je kan op de gekste dingen een weddenschap afsluiten. Van welke gasten er komen tot hoe het haar van Harry geknipt wordt. Kijk maar even mee.

Er is een hele lijst van mogelijke gasten waar je afzonderlijk op in kan zetten, zoals Serena Williams (1-7), Elton John (1-50), Prins Harry’s ex-vriendin Chelsy Davy (1-2) and Markle’s “Suits” collega Patrick Adams (1-100) en de Obama’s (1-3).

Hoelang duurt de eerste kus?

Verder kun je gokken op het weer (regent het of niet) en hoe Harry’s haar zit, opgeschoren (1-2), helemaal kaal (6-4), een haartransplantatie (16-1) of een pruik (100-1). De kleur van de hoed van Queen Elizabeth, welke gasten huilen tijdens de ceremonie en de duur van de eerste kus doen ook mee.

Dat Meghan helemaal in het wit gaat, is goed voor 1-8. Ze is tenslotte al eerder getrouwd geweest, dus dat ze in het maagdelijk wit gaat, is niet helemaal zeker. Dat Harry in zijn militaire uniform voor het altaar staat, lijkt een zekerheidje, maar levert evengoed nog 1-12 op.

Ook op het diner worden weddenschappen afgesloten. Bijvoorbeeld op wat er geserveerd wordt n welke wijn daarbij geschonken wordt (1-3 voor een Californische, 5-4 voor een Britse variant)

De jurk

De ontwerper van Dé jurk is natuurlijk ook een dankbaar onderwerp. 2-1 op Ralph & Russo, wiens naam steeds vaker wordt genoemd en ook de jurk die Meghan droeg bij de verloving ontwierp. Verder worden Roland Mouret, Stewart Parvin, Erdem (die wij tippen!) en Victoria Beckham ook genoemd.

In ieder geval maakt dit het volgen van de bruiloft weer een stuk interessanter, waarvoor dank.

Bron: Huffington Post. Beeld: ANP/EPA Facundo Arrizabalaga

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het presidentieel paar van Kaapverdië bood de Oranjes vanavond (dinsdag) een concert aan. En dat zag er zo uit.

President Fonseca en zijn vrouw waren maandag en dinsdag op staatsbezoek in ons land. Op maandagavond was er daarom een staatsbanket. En op hun laatste avond in Nederland, bood het koppel ons koningspaar als contrarestatie een concert aan met bekende Kaapverdiaanse musici in de Cruiseterminal Rotterdam.

Máxima droeg voor de gelegenheid een fantastische bordeauxrode (of is het toch paarse?) jurk met een opengewerkte mouw. Rood is vaak haar kleur, maar op het moment lijkt de koningin er helemaal van te genieten. Misschien omdat de feestdagen eraan komen. Pure kerstinspiratie, vinden wij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse royals liepen gisteravond (maandag) in Stockholm groots uit voor het Nobelgala. Een mooie gelegenheid om de hele familie op één plek te bewonderen.

Het Nobelgala is traditioneel een moment waarop we de Zweedse royal family op chique zien. En nóg leuker: op dezelfde dag als de festiviteiten in de Zweedse hoofdstad, wordt in het Noorse Oslo óók een Nobelbanket gehouden, waar we Haakon, Mette-Marit en co. (traditioneel iets minder op chique) kunnen bewonderen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Regran_ed from @royalty_fan_3 - 🌟💖👑 It's Nobel night! Bring out tiaras and gowns 👑💖🌟 • Post 1. • • Beautiful Swedish royal family didn't disappoint 💕 • King Carl XVI Gustaf, Queen Silvia, Crown Princess Victoria, Prince Daniel, Prince Carl Phillip and Princess Sofia attended. 🌟 • • • • • • • • • • #kingcarlgustaf #kingcarlgustafofsweden #queensilvia #queensilviaofsweden #crownprincessvictoria #crownprincessvictoriaofsweden #kronprinsessanvictoria #princedaniel #prinsdaniel #princedanielofsweden #princessestelle #princessestelleofsweden #princeoscar #princeoscarofsweden #princecarlphilip #princecarlphilipofsweden #princesssofia #princesssofiaofsweden #princealexander #princealexanderofsweden #princegabriel #princegabrielofsweden #royals #royalfamily #swedishroyals #Nobel #nobelprize - #regrann

Een bericht gedeeld door fan page of all royal families (@world_royal_family) op

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in