Als die Engelsen ergens dol op zijn, is het wel een wedje leggen. De bookers aan de andere kant van de Noordzee, zijn er al vanaf de verloving van Prins Harry en Meghan druk mee.

Je kan op de gekste dingen een weddenschap afsluiten. Van welke gasten er komen tot hoe het haar van Harry geknipt wordt. Kijk maar even mee.

Er is een hele lijst van mogelijke gasten waar je afzonderlijk op in kan zetten, zoals Serena Williams (1-7), Elton John (1-50), Prins Harry’s ex-vriendin Chelsy Davy (1-2) and Markle’s “Suits” collega Patrick Adams (1-100) en de Obama’s (1-3).

Hoelang duurt de eerste kus?

Verder kun je gokken op het weer (regent het of niet) en hoe Harry’s haar zit, opgeschoren (1-2), helemaal kaal (6-4), een haartransplantatie (16-1) of een pruik (100-1). De kleur van de hoed van Queen Elizabeth, welke gasten huilen tijdens de ceremonie en de duur van de eerste kus doen ook mee.

Dat Meghan helemaal in het wit gaat, is goed voor 1-8. Ze is tenslotte al eerder getrouwd geweest, dus dat ze in het maagdelijk wit gaat, is niet helemaal zeker. Dat Harry in zijn militaire uniform voor het altaar staat, lijkt een zekerheidje, maar levert evengoed nog 1-12 op.

Ook op het diner worden weddenschappen afgesloten. Bijvoorbeeld op wat er geserveerd wordt n welke wijn daarbij geschonken wordt (1-3 voor een Californische, 5-4 voor een Britse variant)

De jurk

De ontwerper van Dé jurk is natuurlijk ook een dankbaar onderwerp. 2-1 op Ralph & Russo, wiens naam steeds vaker wordt genoemd en ook de jurk die Meghan droeg bij de verloving ontwierp. Verder worden Roland Mouret, Stewart Parvin, Erdem (die wij tippen!) en Victoria Beckham ook genoemd.

In ieder geval maakt dit het volgen van de bruiloft weer een stuk interessanter, waarvoor dank.

Bron: Huffington Post. Beeld: ANP/EPA Facundo Arrizabalaga

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Het staatsbezoek in Luxemburg was natuurlijk een officieel gebeuren met veel statige foto's. Maar deze instapic laat zien dat het ook erg gezellig was.

Inmiddels hebben Máxima en Willem-Alexander Luxemburg ingeruild voor Denemarken om bij de vijftigste verjaardag van kroonprins Frederik te zijn. Een meer luchtige aangelegenheid dan het staatsbezoek, zou je denken. Want ook al zijn onze koning en koningin goed bevriend met groothertogelijk paar Henri en Maria Teresa, het is toch een serieuze bedoening. Zie onderstaande foto. 

Maar dat beeld klopt toch niet helemaal. Tussen de bezoeken, banketten en ontmoetingen door is er ook ruimte voor ontspanning. En blijkt zo'n koninklijk bezoek ineens fun! (En vragen wij ons stiekem af wat vooral Henri hier zo doet schateren.)

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

 

De Deense kroonprins is generatiegenoot van onze eigen Willem Alexander. Op diverse officiële en officieuze gelegenheden wordt duidelijk dat beide koningshuizen het goed met elkaar kunnen vinden. 

Frederik André Henrik Christian wordt op 26 mei 1968 geboren in Kopenhagen als oudste zoon van koningin Margrethe II van Denemarken en haar echtgenoot, de eerder dit jaar overleden, prins Henrik van Denemarken.

Prins Frederik is heel sportief en een fervent zeiler.

In zijn jonge jaren is het een behoorlijke wildebras wat hem de bijnaam 'Fast Freddy' oplevert, omdat hij enorm snel van vriendin wisselt. Tot de Olympische Spelen van Sydney waar hij wordt voorgesteld aan Mary.

Net als Máxima, komt zij niet uit het land van herkomst van haar prins en is ze ook niet van adel. Beide dames kunnen elkaar ook de hand schudden als het op stijl aankomt.

In oktober 2005 wordt hun eerste zoon, Christian, geboren. in 2007 volgt het tweede kindje. Dit keer een meisje: Isabella (hier op de foto). In 2011 bevalt Mary van een gezonde tweeling: Vincent en Josephine.

Ook in Denemarken heeft het Koningshuis een afspraak met de pers. In ruil voor een zomerse en winterse (in hun geval in Verbier) fotosessie wordt het gezin verder met rust gelaten door de media.

Tijdens een staatsbanket in Denemarken zien we dat Frederik en Máxima even een onderonsje hebben.

Frederik was vorig jaar voor het laatst in Nederland om het Deense Damesvoetbalelftal aan te moedigen in de finale tegen Nederland. Helaas voor hem, weten wij hoe dat afliep!

Op 26 mei wordt een groot gala georganiseerd ter ere van Frederik's 50ste verjaardag. Koningin Máxima en Koning Willem Alexander zullen daarbij aanwezig zijn wat de warme banden tussen beide koningshuizen weer verder onderstreept.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in