Ze trouwden met broers, hebben dezelfde haarkleur en kledingstijl, kinderen van bijna dezelfde leeftijd en ook nog eens een (bijna) gedeelde verjaardag. Mary en Marie van Denemarken zijn bijna kopietjes.

Prinses Mary van Denemarken blaast vandaag (maandag) 46 kaarsjes uit. Schoonzus prinses Marie is morgen aan de beurt en wordt 41. Het is een beetje alsof het zo moest zijn: de schoonzussen lijken op meerdere fronten enorm op elkaar.

Single white female
Marie is getrouwd met prins Joachim, de jongere broer van Mary’s man Frederik. Omdat zij later kwam kijken dan Mary (ze trouwde vier jaar later met haar prins) wordt zij in de volksmond vaak grappend (de twee schijnen goed door een deur te kunnen) aangeduid als de single white female (naar de stalkerfilm) van de familie. En eerlijk is eerlijk: de vergelijking houdt niet op bij de naam en de geboortedatum…


Prinsessenstijl


Trouwstijl

Mamastijl

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: