Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat deed koningin Rania bij Ikea?

Het was een opmerkelijk beeld afgelopen week bij Ikea in Jordanië: koningin Rania liep er rond. Toch niet voor nieuw meubilair..? Nee. De kans dat de Jordaanse royalty hun huizen inrichten met Ikea-meubilair, is niet heel groot. Hoewel. Misschien dat er eerdaags toch wel een kussen, poefje of kle...

Wat deed koningin Rania bij Ikea?

Het was een opmerkelijk beeld afgelopen week bij Ikea in Jordanië: koningin Rania liep er rond. Toch niet voor nieuw meubilair..?

Nee. De kans dat de Jordaanse royalty hun huizen inrichten met Ikea-meubilair, is niet heel groot. Hoewel. Misschien dat er eerdaags toch wel een kussen, poefje of kleed te vinden zal zijn. Aanleiding voor Rania’s bezoek was de lancering van een nieuwe collectie, genaamd Tilltalande, die Ikea in samenwerking met de Jordan River Foundation heeft gemaakt. En wat dáár weer bijzonder aan is: de collectie is handgemaakt door een groep van 110 ambachtsvrouwen die bestaat uit Jordaanse vrouwen en Syrische vluchtelingen. Een prachtige manier om de vrouwen een zelfstandig, beter leven te bieden en Ikea een fraaie collectie.