Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Waarom Diana's zoons voor Kate en Meghan zijn gevallen

Mannen vallen toch op vrouwen die op hun moeder lijken? Dat verklaart waarom William en Harry voor Kate en Meghan hebben gekozen. Nou vooruit, er zijn ongetwijfeld een hoop andere redenen waarom William met Kate trouwde en Harry binnenkort met Meghan in het bootje stapt, maar het Engelse Hello Ma...

Waarom Diana's zoons voor Kate en Meghan zijn gevallen

Mannen vallen toch op vrouwen die op hun moeder lijken? Dat verklaart waarom William en Harry voor Kate en Meghan hebben gekozen.

Nou vooruit, er zijn ongetwijfeld een hoop andere redenen waarom William met Kate trouwde en Harry binnenkort met Meghan in het bootje stapt, maar het Engelse Hello Magazine heeft een fysieke overeenkomst tussen de drie vrouwen ontdekt die ons ook nog niet eerder was opgevallen.

Moedervlekje

Het gaat om een klein moedervlekje boven de bovenlip van de drie vrouwen. Die van Diana zat linksboven. Wie naar Meghan kijkt, herkent een moedervlek op bijna dezelfde plek.

Ook Kate heeft er een boven haar lip, maar dan aan de linkerkant.

Zal zo'n klein vlekje onbewust toch hebben meegespeeld bij de keuze voor hun vrouwen? Zeg het maar!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je inhttps://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief