Mannen vallen toch op vrouwen die op hun moeder lijken? Dat verklaart waarom William en Harry voor Kate en Meghan hebben gekozen.

Nou vooruit, er zijn ongetwijfeld een hoop andere redenen waarom William met Kate trouwde en Harry binnenkort met Meghan in het bootje stapt, maar het Engelse Hello Magazine heeft een fysieke overeenkomst tussen de drie vrouwen ontdekt die ons ook nog niet eerder was opgevallen.

Moedervlekje

Het gaat om een klein moedervlekje boven de bovenlip van de drie vrouwen. Die van Diana zat linksboven. Wie naar Meghan kijkt, herkent een moedervlek op bijna dezelfde plek.

Ook Kate heeft er een boven haar lip, maar dan aan de linkerkant.

Zal zo'n klein vlekje onbewust toch hebben meegespeeld bij de keuze voor hun vrouwen? Zeg het maar!

Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in https://www.nouveau.nl/artikel/schrijf-je-nu-voor-de-nouveau-nieuwsbrief

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Maxima is erevoorzitter van het platform ambassadeurs van Méér muziek in klas. In deze video bellen de kinderen gewoon even aan bij de koningin.

Méér Muziek in de Klas en Koningin Máxima hopen op deze manier te laten zien hoe belangrijk muziekeducatie op de basisschool is. In het programma gaan kinderen op bezoek bij Koningin Máxima thuis (toen nog op Villa Eikenhorst) en vertellen de koningin over hun instrument.

Dat levert bijzonder leuke gesprekken op met een ontzettend ontspannen en humoristische koningin.

Máxima verbaast zich over de trombone:

En is onder de indruk van het vioolspel van Emma:

Bijzonder om op deze manier ook een kijkje achter de schermen van Villa Eikenhorst te krijgen, hoewel dat nu natuurlijk niet meer de officiële residentie is van het koninklijk gezin.

Beeld: Fragment uit de video

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in