Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Volgens de make-upartiest van Meghan Markle is dít de perfecte highlighter, en het ligt bij de drogist

Stop met wat je aan het doen bent. Wij hebben namelijk het geheim voor de perfecte highlighter gevonden. Nou ja, Daniel Martin, de make-upartiest van Meghan Markle dan. En echt een gouden tip kunnen we wel zeggen. Natuurlijk glow Daniel gebruikt namelijk niet zomaar even een highlighter, hij creë...

Volgens de make-upartiest van Meghan Markle is dít de perfecte highlighter, en het ligt bij de drogist

Stop met wat je aan het doen bent. Wij hebben namelijk het geheim voor de perfecte highlighter gevonden. Nou ja, Daniel Martin, de make-upartiest van Meghan Markle dan.

En echt een gouden tip kunnen we wel zeggen.

Natuurlijk glow

Daniel gebruikt namelijk niet zomaar even een highlighter, hij creëert het effect met een specifiek verzorgingsproduct. Een product waar Meghan een prachtige glans van in haar gezicht krijgt.

Eucerin

Hij heeft het over de crème Aquaphor van het merk Eucerin, waar overigens ook actrice Jessica Alba fan van is. Daniel gebruikt het op de plekken in het gezicht waar je wil highlighten. "Ik breng het aan op alle hoge punten van het gezicht. Het is vooral mooi voor op foto's", zo verklapt hij aan E! News.

Kopen

Het fijne is dat deze crème gewoon bij de drogist te vinden is. Je koopt hem hier voor 9 euro.

Bron: E! News Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in