Eén Londens society-event, vier royal meiden die maar wat graag uit de schaduw van Meghan en Kate willen kruipen. Laat de modestrijd beginnen!

Het Serpentine Ball is elke zomer weer hét society-evenement van Londen, zeg maar het Britse antwoord(je) op het New Yorkse Met Gala. Zeker sinds Diana er op kwam draven in haar beroemde revenge dress. Dus is de gastenlijst altijd buitengewoon exclusief. Maar dit jaar werd het wel heel bont, met maar liefst vier royal Britse meiden die de strijd aan gingen om de meest modieuze 'ere-Windsor' te worden.

Wie: Lady Amelia Windsor (22)
Royal familieband: Amelia is 37e in de lijn der troonopvolging. Ze is de kleindochter van een neef van koningin Elizabeth.

Wie: Prinses Eugenie van York (28)
Royal familieband: Eugenie is de dochter van prins Andrew, en de kleindochter van de queen. In de lijn is ze tiende.

Wie: Lady Kitty Spencer (27)
Royal familieband: Het nichtje van Diana, geen troonopvolger.

Wie: Prinses Beatrice van York (29)
Royal familieband: De andere dochter van prins Andrew, en kleindochter van de queen. Als oudste van de twee York-meiden is Beatrice achtste in de lijn der troonopvolging.

Beeld: ANP

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in