Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

VIDEO: Jonge Meghan vecht voor vrouwenrechten

Ze kan nu ze bij de royal family hoort flink verschil maken in de wereld. Maar dat is niets nieuws voor Meghan Markle, blijkt uit een video uit 1993. De mooie actrice staat bekend om haar werk voor goede doelen, en dat zat er blijkbaar al jong in. Op 11-jarige leeftijd kwam Meghan in het landelij...

VIDEO: Jonge Meghan vecht voor vrouwenrechten

Ze kan nu ze bij de royal family hoort flink verschil maken in de wereld. Maar dat is niets nieuws voor Meghan Markle, blijkt uit een video uit 1993.

De mooie actrice staat bekend om haar werk voor goede doelen, en dat zat er blijkbaar al jong in. Op 11-jarige leeftijd kwam Meghan in het landelijke nieuws met haar actie tegen de grote multinational Procter & Gamble.

Had Meghan, hier op haar 15e tijdens een vakantie naar Londen, zich ooit in kunnen denken dat ze deel van de royal family zou uitmaken?

Meghan zag een tv-reclame voor afwasmiddel waar volgens de slogan ‘women all over America’ de vaat mee schoonmaakten. Dat vond ze niet kunnen, dus schreef ze een brief aan de grote baas. Kon dat niet ‘people all over America’ worden?

Het antwoord bleek ja: de reclamecampagne werd veranderd naar aanleiding van Meghans brief, en ze kreeg zelfs een cameraploeg van jongerennieuwsprogramma Nick News over de vloer in haar klas. De video zie je hieronder.